Wij zijn Fiore

Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis vormt een gevarieerd team met allemaal dezelfde drijfveer; van elke uitvaart een passend en waardige afscheid maken zodat mooie herinneringen nog lang worden gekoesterd.

We stellen ons graag aan u voor:


Henry Lamers
Ik zie het als een eer
Als familie krijg je maar één kans om op  een passende wijze afscheid te nemen van een overledene. Ik zie het als een eer om nabestaanden daarmee te helpen. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart zijn intensief. Met mijn ruime ervaring in de zorg en de uitvaartbranche, ben ik dan zowel de professional die alles regelt als de persoon die een luisterend oor biedt. Bij mijn eerste kennismaking, voelde Fiore voor mij meteen vertrouwd. Dat is te danken aan de landelijk gelegen locatie en de prachtige tuin, maar ook aan het deskundige en goed op elkaar ingespeelde team. Dit zorgt ervoor dat Fiore de service kan bieden waar ik voor 100% achter kan staan.    

Anne-Marie - Fiore

Anna-Marie
Waarom ik voor dit werk heb gekozen? Het is de fijne sfeer die er is. Ik werk op de achtergrond en krijg de ruimte om zelf mijn uren in te delen. "Met hart en ziel betrokken" is "Betrokken tot ver na de laatste groet" geworden maar door persoonlijke ervaring blijft allebei zéker van toepassing. Ik ben trots bij dit warme bedrijf mag/kan werken.

Carien - Fiore
Carien
De jaren ervaring met werken als verzorgende heeft mij laten inzien hoe belangrijk het is dat de zorg niet stopt na een overlijden. Deze laatste fase zie ik als een verlengstuk van de zorg. Hoe fijn is het om dit te mogen doen samen met familie en nabestaanden en in een betrokken team van collega’s. De mooie locatie en bijzondere sfeer van het afscheidshuis met tuin maken dat ik hier met veel plezier en voldoening werk in het team van verzorging. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Chantal - Fiore
Chantal
Door het verlies van mijn moeder,  maakte ik van dichtbij mee wat het team Fiore voor ons betekende  in een moeilijke tijd. Ondanks het verdriet is het afscheid een mooie herinnering geworden.  Deze ervaring motiveerde mij om te gaan werken in de uitvaartzorg. Sinds oktober 2019 ben ik gaan werken als uitvaart assistente bij Fiore Uitvaartzorg. Wat het werken bij Fiore zo bijzonder maakt, is dat we samen met het team zorgen voor een mooi, waardig, warm en persoonlijk afscheid. Zodat het afscheid niet alleen troost biedt voor de nabestaande, maar ook een dierbare herinnering. De dankbaarheid die je mag ontvangen is zo fijn.  Ieder  van ons team is erg betrokken om samen te zorgen voor een warm en persoonlijk afscheid. Team Fiore zorgt voor een passend afscheid, zodat het een dierbare herinnering wordt.

Conny - Fiore
Conny
Na het overlijden van familieleden ben ik mij gaan verdiepen in de uitvaartzorg. Het sprak mij erg aan en besloot een cursus te gaan volgen als uitvaartleider. Na de afronding van deze cursus wist ik het zeker, ik wil iets gaan betekenen in de uitvaartzorg. Zo ben ik in 2015 bij "Fiore Uitvaartzorg" begonnen. Het verzorgen en opbaren van overledenen sprak mij het meeste aan en heb dit dan ook intern geleerd. Het mooie aan dit werk is, dat de nabestaanden op een mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen van de overledenen. Iedere familie raakt mij op hun eigen manier. Ik ben trots op het team van "Fiore Uitvaartzorg" omdat wij allemaal samen zorgen voor een mooi en waardig afscheid, maar ieder op zijn eigen manier. Er als eerste zijn voor de nabestaanden, dat maakt mijn werk zo dankbaar.

Jan - Fiore
Jan
Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis stellen hoge eisen aan de verzorging en opbaring van de overledene en begeleiding/ondersteuning van de nabestaanden. Als uitvaartbegeleider en algemeen medewerker kan ik mij op vele manieren dienstbaar maken in het proces van afscheid nemen. Dit betreft met name ook de verzorging en opbaring, graag met de familie, met daarnaast de begeleiding/ondersteuning van de nabestaanden naar het definitieve afscheidsmoment. Door een zorgvuldige, respectvolle verzorging met aandacht voor de wensen van de nabestaanden probeer ik hen weer terug te geven wat ze dachten dat ze kwijt waren. Een waardig beeld van herkenning dat in hun herinnering blijft voortbestaan en dat hen weer perspectief biedt voor de toekomst. Met veel passie draag ik binnen het uitvaartbedrijf bij aan borging van deze kwaliteitseisen.
 

Karin - Fiore
Karin
Achter iedere traan schuilt een dierbare herinnering
Iets betekenen voor een ander, iets toevoegen. Dat is wat ik altijd al wilde. Ieder mens verdiend een waardig afscheid. Dat is wat ik belangrijk vind. Tijdens mijn opleiding ziekenverzorging kwam ik al eens in aanraking met een overlijden en de specifieke zorg die daarbij nodig was. Hier is mijn interesse voor het vak geboren. Inmiddels ben ik al enkele jaren werkzaam bij Fiore Uitvaartzorg en mag ik dit mooie werk doen. Maar zelfs na al die jaren, voelt het nog steeds niet als gaan werken. Zorg dragen voor het overleden lichaam, het de waardigheid teruggeven die het verdient. Daar ligt mijn passie. Dat is waar ik mee bezig wil zijn. Steeds vaker willen nabestaanden ook zelf actief meehelpen. Dat vind ik mooi. Want herinneringen maken we samen. En het blijft toch heel bijzonder om samen toe te mogen werken naar het moment van definitief afscheid nemen. Een herinnering die blijft.

Leny - Fiore
Leny
Samen werken aan een mooi en warm afscheid
Mijn naam is Leny Kuijpers en ik ben sinds 2014 werkzaam bij Fiore Uitvaartzorg als assistente. Ik ben de helpende hand bij uitvaarten en crematies. Ook bij het afscheid nemen van dierbaren help ik bij het koffie schenken. Het mooie aan Fiore Uitvaartzorg is het kleinschalige. Met het hele team werken wij eraan om de nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid van hun dierbaren te geven. Ook het afscheidshuis en de tuin, waar in de zomer regelmatig diensten worden gehouden, hebben daar zeker een positieve invloed op. Als je hoort dat de nabestaanden ondanks hun verdriet toch mooi afscheid hebben kunnen nemen van hun geliefden, geeft dan ook zeker veel voldoening. Tenslotte doe je het daar toch voor.


Mirjam
Ik wilde graag iets gaan doen waarbij ik iets kon betekenen voor anderen. Nadat ik naar de open dag bij Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis was geweest en door het enthousiasme van de medewerkers, leek de verzorging wel iets voor mij. De eerste keer heb ik meegekeken bij een verzorging en toen ze klaar waren zag ik pas dat ik de persoon kende. Hoe mooi is het om de overledene weer te laten zijn zoals hij/zij was. Toen wist ik zeker dat ik dit wilde gaan doen. Ik mag werken met een warm, gezellig, zorgvuldig en respectvol team. Ik word heel goed begeleid en dat maakt dat ik een goede keuze heb gemaakt. Bijdragen aan de zorg voor de overledene met de waardigheid die hij/zij verdient, zodat de nabestaanden een mooi afscheid kunnen nemen van hun geliefde. Dat maakt dit werk zo waardevol.

Theo - Fiore
Theo
Mijn werkzaamheden zijn vooral op de achtergrond. Op die plaats verricht ik diverse hand- en spandiensten. Maar deze bepalen mede de sfeer van de uitvaart of dienst. Ik vind het fijn om daar aan deel te nemen en om de familie en nabestaanden op die manier te ondersteunen in deze voor hen moeilijke periode. Fiore is een uitvaartorganisatie met prettige collega’s en een sfeer waar ik me in thuis voel.


Yvonne
Het is heel fijn en eervol om nabestaanden te mogen helpen een mooi en waardig afscheid te organiseren voor hun geliefde overledene. Er komt ook zoveel op hen af wat in een korte tijd geregeld moet worden. De nabestaanden op weg helpen, ondersteunen en uitvoering geven aan hun ideeën en wensen, is iedere keer weer een hele mooie uitdaging als uitvaartleider. Ik ben trots op ons mooie afscheidshuis en ons team wat er samen voor zorgt dat elk afscheid warm en betrokken is. Wees welkom bij Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis.