Wij zijn Fiore

Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is een gevarieerd team met allemaal dezelfde drijfveer; elke uitvaart een passend en waardige afscheid maken zodat mooie herinneringen hieraan nog lang worden gekoesterd.

We stellen ons graag aan u voor:

Pieter Kessels - Fiore
Pieter Kessels
Met hart en ziel betrokken
Ik ben in 2014 gestart met Fiore Uitvaartzorg. Vanaf de eerste dag voel ik me bevoorrecht om iets te kunnen betekenen in de intieme setting van een familie in rouw. Zo kwetsbaar en daar deelgenoot van zijn en een helpende hand te mogen bieden voelt voor mij als een zeer waardevolle verrijking van mijn leven.

Maria - Fiore

Maria Kessls

Toen mijn man aangaf in de uitvaartbranche te willen gaan, stond ik er meteen 100% achter. Hij is iemand die graag voor anderen klaar staat om mensen te ontzorgen. Dan ga je samen nadenken hoe dit in te vullen en van het een komt het ander! Mijn passie ligt vooral in de tuin van “Afscheidshuis Fiore”. Het voelt goed om daar te zijn en ik vind het een voorrecht om mijn steentje te kunnen bijdragen. Daarnaast vind ik het fijn om in de keuken een helpende hand te bieden. Ik vind het belangrijk dat voor de nabestaanden alles klopt en er troost en rust gevonden kan worden, zodat op een fijne manier afscheid genomen kan worden. Daar kan de tuin en het “Afscheidshuis Fiore” zeker een bijdrage aan leveren.

Anne-Marie - Fiore

Anna-Marie
Waarom ik voor dit werk heb gekozen? Het is de fijne sfeer die er is. Ik werk op de achtergrond en krijg de ruimte om zelf mijn uren in te delen. "Met hart en ziel betrokken" is "Betrokken tot ver na de laatste groet" geworden maar door persoonlijke ervaring blijft allebei zéker van toepassing. Ik ben trots bij dit warme bedrijf mag/kan werken.

Carien - Fiore
Carien
De jaren ervaring met werken als verzorgende heeft mij laten inzien hoe belangrijk het is dat de zorg niet stopt na een overlijden. Deze laatste fase zie ik als een verlengstuk van de zorg. Hoe fijn is het om dit te mogen doen samen met familie en nabestaanden en in een betrokken team van collega’s. De mooie locatie en bijzondere sfeer van het afscheidshuis met tuin maken dat ik hier met veel plezier en voldoening werk in het team van verzorging. Het zijn de kleine dingen die het doen.

Chantal - Fiore
Chantal
Door het verlies van mijn moeder,  maakte ik van dichtbij mee wat het team Fiore voor ons betekende  in een moeilijke tijd. Ondanks het verdriet is het afscheid een mooie herinnering geworden.  Deze ervaring motiveerde mij om te gaan werken in de uitvaartzorg. Sinds oktober 2019 ben ik gaan werken als uitvaart assistente bij Fiore Uitvaartzorg. Wat het werken bij Fiore zo bijzonder maakt, is dat we samen met het team zorgen voor een mooi, waardig, warm en persoonlijk afscheid. Zodat het afscheid niet alleen troost biedt voor de nabestaande, maar ook een dierbare herinnering. De dankbaarheid die je mag ontvangen is zo fijn.  Ieder  van ons team is erg betrokken om samen te zorgen voor een warm en persoonlijk afscheid. Team Fiore zorgt voor een passend afscheid, zodat het een dierbare herinnering wordt.

Conny - Fiore
Conny
Na het overlijden van familieleden ben ik mij gaan verdiepen in de uitvaartzorg. Het sprak mij erg aan en besloot een cursus te gaan volgen als uitvaartleider. Na de afronding van deze cursus wist ik het zeker, ik wil iets gaan betekenen in de uitvaartzorg. Zo ben ik in 2015 bij "Fiore Uitvaartzorg" begonnen. Het verzorgen en opbaren van overledenen sprak mij het meeste aan en heb dit dan ook intern geleerd. Het mooie aan dit werk is, dat de nabestaanden op een mooie en waardige manier afscheid kunnen nemen van de overledenen. Iedere familie raakt mij op hun eigen manier. Ik ben trots op het team van "Fiore Uitvaartzorg" omdat wij allemaal samen zorgen voor een mooi en waardig afscheid, maar ieder op zijn eigen manier. Er als eerste zijn voor de nabestaanden, dat maakt mijn werk zo dankbaar.

Karin - Fiore
Karin
Achter iedere traan schuilt een dierbare herinnering
Iets betekenen voor een ander, iets toevoegen. Dat is wat ik altijd al wilde. Ieder mens verdiend een waardig afscheid. Dat is wat ik belangrijk vind. Tijdens mijn opleiding ziekenverzorging kwam ik al eens in aanraking met een overlijden en de specifieke zorg die daarbij nodig was. Hier is mijn interesse voor het vak geboren. Inmiddels ben ik al enkele jaren werkzaam bij Fiore Uitvaartzorg en mag ik dit mooie werk doen. Maar zelfs na al die jaren, voelt het nog steeds niet als gaan werken. Zorg dragen voor het overleden lichaam, het de waardigheid teruggeven die het verdient. Daar ligt mijn passie. Dat is waar ik mee bezig wil zijn. Steeds vaker willen nabestaanden ook zelf actief meehelpen. Dat vind ik mooi. Want herinneringen maken we samen. En het blijft toch heel bijzonder om samen toe te mogen werken naar het moment van definitief afscheid nemen. Een herinnering die blijft.

Miranda - Fiore
Miranda

Mijn naam is Miranda van den Bungelaar en sinds februari 2018 werk ik bij Fiore Uitvaartzorg. Naast mijn baan als familiezorg verpleegkundige in het ziekenhuis vind ik het fijn om bij Fiore de laatste zorg te mogen geven. De manier waarop de laatste zorg gegeven wordt aan een naaste is erg belangrijk voor de familie voor het verdere rouwproces. Het moment van afscheid nemen moet vertrouwd en herkenbaar zijn. Samen met de familie de laatste zorg geven heeft mijn voorkeur, om dan tijdens de verzorging te horen wie de overledene was en wat de familie belangrijk vind in dit stukje zorg. Het begeleiden van iets heel spannend vinden naar trots zijn op zich zelf dat ze het gedaan hebben geeft mij veel voldoening. Samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat de familie goed terug kan kijken op het afscheid is mijn belangrijkste reden om dit mooie werk te doen.

“Samen zorgen voor de laatste zorg”

Leny - Fiore
Leny
Samen werken aan een mooi en warm afscheid
Mijn naam is Leny Kuijpers en ik ben sinds 2014 werkzaam bij Fiore Uitvaartzorg als assistente. Ik ben de helpende hand bij uitvaarten en crematies. Ook bij het afscheid nemen van dierbaren help ik bij het koffie schenken. Het mooie aan Fiore Uitvaartzorg is het kleinschalige. Met het hele team werken wij eraan om de nabestaanden een mooi en persoonlijk afscheid van hun dierbaren te geven. Ook het afscheidshuis en de tuin, waar in de zomer regelmatig diensten worden gehouden, hebben daar zeker een positieve invloed op. Als je hoort dat de nabestaanden ondanks hun verdriet toch mooi afscheid hebben kunnen nemen van hun geliefden, geeft dan ook zeker veel voldoening. Tenslotte doe je het daar toch voor.

Theo - Fiore
Theo
Mijn werkzaamheden zijn vooral op de achtergrond. Op die plaats verricht ik diverse hand- en spandiensten. Maar deze bepalen mede de sfeer van de uitvaart of dienst. Ik vind het fijn om daar aan deel te nemen en om de familie en nabestaanden op die manier te ondersteunen in deze voor hen moeilijke periode. Fiore is een uitvaartorganisatie met prettige collega’s en een sfeer waar ik me in thuis voel.

Jan - Fiore
Jan

Piet - Fiore
Piet