Ervaringen en reacties van nabestaanden

             

 Familie van de Camp

Wij kijken terug op een hele fijne samenwerking met Fiore uitvaartzorg. Als familie zijn wij ontzettend goed begeleid en ontzorgd in het gehele proces. Mede door de ervaring en de betrokkenheid van de medewerkers is de uitvaart soepel en naar tevredenheid verlopen. Ook de nazorg is uitstekend geregeld.

 Familie van Uden

Een hele fijne begeleiding, al onze wensen besproken en ingewilligd.

Henk de Klein 

Alle lof voor Fiore. Alles tot in de puntjes goed verzorgd. Kijken zeer tevreden terug op de uitvaart.

Ida Vink 

De uitvaart was zeer goed en persoonlijk geregeld.

Familie Ermers

We hebben de begeleiding als warm, persoonlijk, attent en respectvol ervaren. De afspraken werden steeds nagekomen. Hierdoor kijken we ondanks het verdriet met een positief gevoel terug op de uitvaart en de periode daaraan voorafgaand.

 

Dhr T Kremers

De uitvaart hebben we als zeer persoonlijk ervaren en We hebben heel veel steun en betrokkenheid gehad van het uitvaartcentrum

Cato Jans - Cruijsen

Wat een fijn, warm en persoonlijk contact. Ze nemen de tijd om alles prima te regelen.

 Leo Theunissen

Het team van Fiore heeft een persoonlijke benadering. Het huis van opbaring is mooi en huiselijk. De uitvaartondernemer heeft goed naar onze wensen geluisterd en hielp ons met het maken van de keuzes die voor ons belangrijk waren.

 

 Driena Janssen - Janssen

Hele fijne persoonlijke begeleiding van Marloes met alles.

Dhr. B. Maassen

  De samenwerking is als zeer prettig ervaren. Ondanks dat er zaken geregeld moesten worden met een bepaalde deadline wist de uitvaartondernemer dit in goede banen te leiden zonder dat het als een gedwongen en stressvolle situatie voelde.

 

Rien Janssen

Voor mij de eerste uitvaart die ik ging regelen, het voelde direct goed en werd via een stappenplan op weg geholpen, er werd goed meegedacht over de mogelijkheden die binnen mijn financieel bereik lagen, tijdens het bezoek van de ondernemer was er ruim tijd en rust om over de mogelijkheden te praten en denken, alles is verlopen naar verwachting, ook was er geen enkele druk als het afscheidsbezoek wat uit liep, de bereikbaarheid was erg goed.

Dhr.Ad Moermond

Henry en Yvonne hebben ons respectvol en liefdevol begeleid in deze verdrietige periode. Ook de nazorg was zeer prettig. We voelden ons gehoord en werden zeer persoonlijk en vriendschappelijk bejegend. Namens Inge Moermond - Schmitt, Ilonka Pennings - Moermond

 

Bets van der Wijst - Schel

We werden goed gehoord en ook heel erg goed begeleid door Marloes . We hebben ondanks een lager budget toch nog een waardig afscheid kunnen geven aan mijn tante ,dankzij de goede adviezen van Marloes.

 Fam. Gottenbos

Wij kwamen vrij onverwachts in de situatie dat we een uitvaartonderneming nodig hadden, omdat mijn vader was overleden... Via via  kwamen we bij Fiore terecht. Voor ons een onbekende uitvaartonderneming. We zijn wel enorm blij dat we hier terecht zijn gekomen. Vanaf het eerste contact zijn we enorm goed geholpen door hen. Wat we enorm gewaardeerd hebben was dat de begeleiders alles deden om onze wensen mogelijk te maken! Zoals het thuis opbaren. We hadden steeds dezelfde begeleider, die ideeën aandroeg, en heel erg met ons meedacht, op een rustige prettige manier. We kregen van te voren een duidelijke kostenraming die uiteindelijk ook goed klopte.  Wat we ook enorm gewaardeerd hebben is het respect waarmee ze met mijn vader omgingen. Hij is prachtig opgebaard waardoor we een heel mooi afscheid van mijn vader hebben kunnen nemen. Voor de plechtigheid in het crematorium heeft Fiore ons een Ritueel begeleidster aanbevolen, wat ook heel goed is gelopen en die ons heel veel werk uit handen heeft genomen en ook zij kwam met ideeën en tips. Al met al is het een heel mooie afscheidsweek geworden dank zij de hulp en vakkennis van Fiore. 

 

 

Dhr. Lin Yong Lei

Zeer tevreden vanaf de start. Henry en Yvonne hebben ons geholpen op alle vlakken wat betreft het regelen van de uitvaart alsook het er samen over te hebben. We mochten alles vragen, want we hebben dit immers niet eerder meegemaakt. We hebben een prachtig afscheid mogen nemen op onze manier. Nogmaals bedankt voor alles!

 

Mw. Tina Willems-van der Linden

De punctualiteit en zorgvuldigheid waarmee de uitvaart is begeleid waarderen wij zeer. Het persoonlijke heeft ons goed gedaan, voortdurend respect voor overledene en nabestaanden.

 

Mw. Lily Reijnen-Franssen

Betrokken, een luisterend oor en meedenkend. De uitvaart was helemaal volgens onze wensen.

 

Nelly van Mil - Selten

prettige samenwerking, en zeer betrokken.

 

Mevr W.van Oostrum-Roelofs

Warm, betrokken, expliciete wensen zijn mooi ingevuld.

 

 Lucien van der Ven

Marloes is een warme persoonlijkheid. Ook de andere medewerkers heb ik vanuit een mooie betrokkenheid mogen ontmoeten.

 

Familie van der Heijden 

Zeer tevreden. Er was voldoende aandacht en tijd voor een liefdevol afscheid, waarin met respect, ruimte geboden werd voor herinneringen en het verdriet. We kregen alle gelegenheid om er een geheel eigen en persoonlijke invulling aan te geven. Het afscheid vond plaats in het afscheidshuis van Fiore. Een huiskamer met erker en glas in lood, een warme gemoedelijke omgeving. Het is een ruimte voor ongeveer 35 personen.

 

Familie Peters

Dankzij de ondersteuning en begeleiding van Fiore Uitvaartzorg hebben we mijn moeder een warm en waardevol afscheid kunnen geven. Dat is een fijne troost in deze verdrietige tijd. Onze dank aan Fiore is groot.

 

  Familie  Cuppen - van Wijk

Wij en onze moeder zijn zeer respectvol en fijn begeleid. Ze hadden alle tijd voor ons

 

Familie Graat - Thelosen 

Graag willen wij onze waardering en dankbaarheid delen voor de uitstekende dienstverlening die wij hebben ervaren tijdens de uitvaart van mijn lieve vrouw en moeder. Vanaf het allereerste contact met Fiore Uitvaartzorg voelden we ons ondersteund en begrepen in deze moeilijke tijd. De medewerkers toonden een opmerkelijke mate van empathie en professionaliteit, wat ons hielp om de juiste keuzes te maken en een persoonlijk afscheid voor mijn vrouw en moeder te creëren. De begeleiding en coördinatie van het hele proces, inclusief de planning van de dienst, de rouwkaarten en andere details, werden met zorg en aandacht uitgevoerd. We waren onder de indruk van de toewijding van het team om aan al onze wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat het afscheid een respectvolle weerspiegeling was van het leven van mijn vrouw en moeder. Daarnaast willen we specifiek onze dank uitspreken voor Henry Lamers, die ons tijdens het hele proces met warmte en begrip heeft bijgestaan. Hij zorgde ervoor dat alles soepel verliep en stond altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Kortom, Fiore Uitvaartzorg heeft ons geholpen om op een waardige manier afscheid te nemen van mijn geliefde vrouw en moeder, en we zijn dankbaar voor de uitstekende service die we hebben ontvangen. Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was hartverwarmend en heeft bijgedragen aan het creëren van mooie herinneringen aan een moeilijke tijd. Nogmaals, hartelijk dank aan het hele team voor hun betrokkenheid en professionaliteit.

Familie Klomp

Wat een fijn warm contact met Henry en zijn team in voor ons moeilijke dagen. Echt een steun en toeverlaat.

Familie Cuppen 

Door de begeleiding, kunde en zorg van Fiore hebben we mijn vader een mooi persoonlijk afscheid kunnen geven. Soms ging er iets mis, maar er is alles aan gedaan dat te herstellen, zodat dit het afscheid niet in de weg heeft gestaan. Het verloop van het hele proces heeft bijgedragen aan de goede verwerking van het verlies van mijn vader.

Familie van den Hoogen

Wij hebben uitvaartzorg Fiore en met name Marloes en Jan als heel betrokken, empathisch en persoonlijk ervaren met altijd een luisterend oor voor ons en met heel veel respect en toewijding voor ons mam. Ze kwamen elke dag langs en waren daarnaast altijd bereikbaar. Ze maakten tijd vrij om met ons mee te denken of actie te ondernemen, wat heel fijn is in zo'n hectische en emotionele week. Ze konden zich goed inleven in onze wensen en alles was bespreekbaar. Wij kunnen met een fijn gevoel terugkijken op een mooi en liefdevol afscheid waarbij ons mam in alles heel dichtbij was en daar heeft Fiore zeker een steentje aan bijgedragen.

Familie Arts Bongaerts

Zeer attent naar de nabestaande en de overledene. Een heel goed luisterend oor naar de nabestaande in de zin van hoe de overledene was en hoe dat ze dan samen de uitvaart zouden willen zien. En daar op ook ingaand. 24 uur s kamer ook zeer positief mooie verzorging van de overledene Wij kunnen alleen maar zeggen dat voor Fiore uitvaartzorg van ons een dikke Pluim verdiend hebben het team wat ons gedurende die periode begeleid hebben

Familie Arts

Deze was van onze vader die al 25 jaar overleden was. Daar is door hun netjes geregeld dat onze vader samen met ons mam gecremeerd kon worden hun hebben daar allemaal netjes voor gezorgd.

Familie Moors

Bedankt voor de professionele innemende begeleiding !

Familie Smits

Mooie locatie, prettig.1e afspraak lang moeten wachten zonder even te bellen....Daarna liep alles prima!

Familie Franken

Wij hebben, ondanks het verdriet de week van de uitvaart als heel mooi ervaren. Ons mam heeft gekregen wat ze verdiende. Dat hadden we zonder Fiore nooit voor elkaar gekregen. Wij hebben de begeleiding gekregen die we nodig hadden en ook dat beetje meer.

Familie van den Hark

Fiore, vertegenwoordigd door Pieter (en door Jan), heeft ons uitstekend ondersteund bij de voorbereiding van de uitvaart. We werden op een innemende wijze bij de hand genomen en door het hele proces geleid. Er was hen niets te veel, ze stonden altijd klaar en altijd op een rustige en vriendelijke wijze gehandeld. De adviezen waren adequaat en altijd met een goed gevoel voor de situatie ingebracht. Achter de schermen werd punctueel gehandeld. En als er een probleem was dat voor ons moeilijk op te lossen was, werd attent en bereidwillig gereageerd en het probleem getackeld. Bij de afscheidsdienst werd graag en dankbaar gebruik gemaakt van de begeleiding door Jacqueline die door Fiore was aanbevolen. Kortom wij voelden ons geweldig ondersteund door Fiore en wel van begin tot eind van de uitvaart. Echt TOP.

Familie Smits

Uitstekende uitvaart onderneming. Ze nemen overal tijd voor. Alles heb ik als heel fijn ervaren. Ook de familie vond dat alles zeer goed geregeld was. Ik wil deze uitvaart onderneming aan iedereen aanbevelen.

Familie Verhoeven

Persoonlijke en warme ondersteuning. Ze begeleiden je van het begin tot het eind op een ongedwongen manier. Met respect voor de nabestaanden, maar ook voor de overledene. Heel prettig.

Familie Raafs

Wij hebben de begeleiding als positief ervaren. Er werd goed met ons afgestemd op welke momenten ze langs konden komen. Onze wensen werden uitgevoerd zoals wij het wilden. Voor ons was het ook erg prettig dat wij Jan op alle momenten van de dag konden bereiken, een app of mail werd zeer snel beantwoord, zelfs in de avonduren. Erg prettig dat je zulke personen langs je hebt staan op deze moeilijke momenten in je leven Kinderen Toos Raafs

Familie Rossen

De begeleiding na het overlijden van onze vader/ schoonvader was echt ontzettend goed. We zijn zeer tevreden over de manier waarop en hoe alles samen met jullie geregeld kon worden. Vooral de persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. De tijd nemen en meedenken werd zeer gewaardeerd. En natuurlijk ook de prachtige locatie doe jullie hebben voelde erg goed.

Familie van den Elzen

Goede communicatie. Ongeacht het tijdstip. Dagelijks bezoek ontvangen en alle hulp die nodig was. Begeleiding volgde op de vraag. Niet andersom. Je bent als gezin zelf in control. Wij kijken er met een warm gevoel op terug.

Familie Thelosen

Fiore Uitvaartzorg gaf ons de ruimte om op een warme speciale manier het leven te vieren van ons pap met alle wensen ons pap en ons als gezin. Ze gaven goede tips en tops zodat wij dit konden realiseren. Bedankt hiervoor. Het was een mooi warm waardevol afscheid.

Familie Lucassen - Loeffen

We hebben dankzij Pieter en zijn kundige en vriendelijke medewerkers zeer respectvol, waardig, warm en persoonlijk afscheid kunnen nemen. De mensen van de uitvaartonderneming zijn erg betrokken en nemen alle tijd voor je. Heel veel dank.

Familie Hendriks

Betrokken, persoonlijk en begripvol! We hebben samen met Fiore Uitvaartzorg op een afgestemde wijze het afscheid vorm gegeven, waarvoor onze dank! In de verwerking van het plotselinge verlies en gemis, is dit erg waardevol.

Familie Willems

We waren heel blij met de mooie persoonlijke locatie, en vooral de 24 uurs kamer, heel fijn om elk ogenblik een bezoek te brengen. Alleen jammer met de afscheidsavond doordat de ruimtes wat kleiner zijn, en het druk was, de tijd wat krap was. Heel fijn hoe er met veel respect mee omgegaan werd, een mooi kleed over de baar met het halen van mijn moeder, en ze was met veel zorg opgebaard, precies zoals ze was.

Familie Huibers - Voesten

Een fijn, heel gemoedelijk, vriendelijk, behulpzaam, rustgevende uitvaartonderneming. Alles is bespreekbaar en dat was fijn. Dank je wel hier voor.

Familie de Hoog

Was zeer betrokken bij alles. Super fijn met hem samengewerkt.

Familie van den Oever - van de Kolk

Wij hebben deze uitvaartondernemer als zeer accuraat ervaren. Goed bereikbaar, snelle acties, duidelijk over wat ons te wachten stond en over de daarbij horende kosten. Hij dacht mee en had begrip voor onze emotionele situatie.

Familie Hendriks - van Hoof

Fijn contact, alles geregeld zoals besproken. Snelle reactie bij vragen.

Familie van der Wielen

Jan heeft alles prima verzorgd, reageerde steeds snel op onze wensen. Heeft alle tips om mijn vrouw te verzorgen ter harte genomen zodat zij er heel mooi bij lag. Het afscheid was persoonlijk en intiem.

Familie Rongen

Alles was naar wens uitgevoerd. Zeer prettig contact gehad met het desbetreffende personeel.

Familie Cornelissen

De uitvaartondernemer heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Mede door de fijne en prettige ondersteuning vanuit de uitvaartondernemer, is het een waardig afscheid geworden. Het persoonlijk contact met deze kleinschalige onderneming, heb ik als zeer prettig ervaren.

Remco Huijbers

Zeer goed alles besproken. Ons alle ruimte gegeven om het te regelen. Alles keurig op tijd geregeld. Aan al onze wensen voldaan.

Familie Hoogstraten

Deskundig advies, goede communicatie, meedenkend, lettend op details, perfectionistisch, fijn persoonlijk contact.

Familie Gieben

De uitvaartondernemer en zijn mensen zijn niet alleen zeer betrokken en empatisch maar ook betrouwbaar. Het is een team in de zin van het woord en dát voel je. Doen wat je belooft/zegt. Zonder uitzondering zijn zij niet alleen begaan en kunnen erg goed "levelen", voelen de nabestaanden zeer goed aan en houden rekening met het individu. Laten iedereen in hun waarde. Steekwoorden: correct, betrokken, nabij, altijd bereikbaar, creatief, én hebben iets wat héél kostbaar is.... nl.: tijd voor je. ONTZORGEN met hoofdletters. Perfect!

Bart Nelissen

Zeer fijne mensen ,veel bruikbare tips en goed advies.

Familie van den Elzen

We zijn met ons gezin heel tevreden en kijken terug op een warm, liefdevol afscheid, dat heeft de aanwezigheid en hulp van Pieter en Jan zeker aan bijgedragen!

Familie Couwenberg

Zeer persoonlijk, goed geholpen met onze vragen en 't is allemaal heel netjes en perfect gelopen, erg tevreden en een mooi afscheid gehad

Familie Arts

In een verdrietige periode zijn wij op een hele prettige wijze bijgestaan in de organisatie van de uitvaart van mijn echtgenoot en onze vader/opa. Het contact was goed, persoonlijk en duidelijk. Aan een half woord al bijna genoeg. Niets is onmogelijk en de vragen of ideeën die er waren werden aan- en opgepakt. Echt ontzorgt in alles! Zowel het contact met Pieter als Jan en Karin was fijn. Dit alles heeft eraan bijgedragen dat wij fijn terugkijken op de uitvaart die naar wens is verlopen. Hopelijk voor eenieder nog lang niet nodig, maar anders wel een aanrader!

Familie van Oostrum

Laagdrempelig, eigen inbreng mogelijk, goeie tips, gewoon gemakkelijk en het werd een mooie uitvaart

Familie van Rooij

Hele fijne begeleiding voor het regelen van de uitvaart en keurige en nette verzorging van mijn vrouw, ons mam en oma. Daarnaast is er ook nog persoonlijke aandacht voor alle nabestaande en dat hebben wij als heel fijn ervaren.

Familie Albers

We zijn erg tevreden over de flexibiliteit en het meedenken van de uitvaartbegeleider in het hele proces.

Familie Ermers

Fijne en persoonlijke begeleiding, afscheidshuis en zeer prettig ervaren.

Familie Verstraten

We hebben ons maximaal gehoord gevoeld in onze wensen als familie. Het was een heel eigen, respectvol en prachtig afscheid.

Familie van den Boom

Wij hadden al eerder een positieve ervaring met Fiore, en dat is deze keer ook zeker weer waar gemaakt. Dankzij Pieter en zijn kundige en vriendelijke medewerkers hebben wij op een zeer respectvolle en persoonlijke manier afscheid van mijn vader kunnen nemen. Onze dank daarvoor.

Familie Gerrits

De begeleiding alsmede de adviezen voor de uitvoering en de uitvaart door Fiore, te weten Pieter Kessels en zijn medewerkers, was zeer persoonlijk en professioneel. De aandacht naar de nabestaanden was uniek, hetgeen ons, als nabestaanden, een fijn gevoel geeft. Dit helpt ons om het gemis van mijn vrouw en moeder een juiste plaats te geven. In ruim 2 jaren was dit de derde uitvaart met Fiore en telkens was er dat goede gevoel na de uitvaart. Kort samengevat: Fiore is gewoon goed!

Paul Moors

We hebben deze uitvaart als zeer persoonlijk en heel intiem ervaren. Aan al onze wensen werd meer dan voldaan en waarbij we constant konden rekenen op de volle medewerking van de uitvaartondernemer. De kwalificaties hier boven met een cijfer aangegeven lijken "overdreven", maar wij kunnen u geruststellen voor ons zijn dit de enige echte kwalificaties, recht en zeer welgemeend uit ons hart. Wij bevelen deze ondernemer bij iedereen aan. Pieter Kessels en zijn medewerkers hebben inderdaad in onze ogen een dikke 10 verdiend.

Susan Manders

Wij vonden het zeer goed Pieter Kessels een geweldig Lief persoon maakt het dragelijk in Deze ondragelijke tijd

Fam. Hendriks - Bus

Door eerdere ervaring hebben we voor Pieter en zijn team gekozen. Weer zijn we blij met deze keuze. Over alles werd goed meegedacht. Pieter heeft heel goed geluisterd naar wat er bij onze familie past, zo heeft hij ervoor gezorgd dat zelfs onze honden mee naar de crematie konden. Er werd zeer respectvol met ons pap omgegaan en hij zag er erg goed en mooi uit. We kregen ook de mogelijkheid om zelf mee te helpen daar waar kon. Dat heeft ons een goed gevoel gegeven en hebben heel intens afscheid kunnen nemen van ons pap. Pieter en team; enorm bedankt.

Fam. Theunissen

Tijdens dit moeilijke moment in het leven, is het fijn als de uitvaartondernemer je in alles ondersteund. Pieter gaf het gevoel dat er alle tijd voor ons was, terwijl het juist een hele drukke periode qua sterfgevallen was. Hij maakte alle wensen tijdens de uitvaart mogelijk en deed de juiste suggesties om alles nog specialer te maken. We kijken terug op een mooie uitvaart en hebben de manier waarop er door Fiore met respect en persoonlijke aandacht gehandeld wordt als zeer prettig ervaren.

Fam. Hendriks Huibers

Alles was duidelijk en goed geregeld en de lijst die hij bij hem had waren nog gewone dingen die dag waar wij helemaal niet aan hadden gedacht

K. Bartels

Er is op een passende wijze invulling gegeven aan de wensen die ons pap had. Wij zijn zeer tevreden over de uitvaart en de invulling van het afscheid bij uitvaarthuis Fiore. Gemoedelijke sfeer in een prachtig uitvaarthuis met een mooie tuin!

Conny Schaminee-Willems

Alles netjes en met zorg geregeld en een persoonlijke uitvaart.

Fam. Nabuurs

Warme gemoedelijke uitvaartondernemer.

Familie Van den Broek

De communicatie met de uitvaartbegeleider Jan Poodt verliep prettig, vlot en goed. Jan legde alles goed en duidelijk uit. Hij dacht aan vele kleine details en bood vanuit zijn ervaring af en toe alternatieve oplossingen aan om zelf over na te denken. Er waren op een middag wat digitale haperingen m.b.t. een tekst, maar Jan was steeds standby en bereikbaar. De aandacht en zorg van Jan voor onze overleden vader was zeer respectvol; hij betrok ons zoveel mogelijk overal bij. De intieme en harmonieuze ambiance van het Afscheidshuis was voor ons enorm belangrijk; het droeg echt bij in de verwerking van onze emoties, in ons persoonlijk rouwproces.

Fam. Linders

Het is een hele mooie en warme uitvaart geweest . Door de juiste ondersteuning ( goede tijdsbewaking en aansturing in de planning) vanuit de uitvaartverzorger bij het regelen van de uitvaart kunnen wij met een voldaan gevoel terugkijken op deze emotionele periode. We kregen bij het eerste gesprek al de begroting voor ogen waardoor we niet voor verrassingen kwamen te staan. De uiteindelijke rekening viel zelfs lager uit. Ook de hulp van de 2 dames bij het opbaren thuis en de empathische en zorgvuldige houding zijn als heel prettig ervaren.

 Petra van den Broek

Wij hebben de uitvaart van onze moeder als heel gemoedelijk ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De tuin, de dienst in de tuin, de koffietafel. Ook de medewerkers van Fiore waren zeer vriendelijk, gewoon, zonder poeha. Wij zijn heel blij dat we voor Fiore hebben gekozen.

 

M Covers van Engelen

Goed gevoel van het begin t/m afsluiting! 

 Familie Linders

Vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart zijn wij heel goed en professioneel begeleid. Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgt. Het afscheidshuis is heel stijlvol en warm. Wij kijken terug op een mooi en waardig afscheid van ons mam / oma. Pieter en het team van Fiore heel hartelijk bedankt!!
 

 A. G. Egelmeers

De heer Kessels en alle medewerkers zijn perfectionisten. Alles tot in de puntjes verzorgd. De kosten, zoals advertentiekosten worden ook door hen in de gaten gehouden. Zeer tevreden, ook over bezoek na de begrafenis.
 

Familie Aldenhoven

Fiore heeft erg goed gekeken en geluisterd naar al onze wensen en alles gerealiseerd. Een prima alternatief gegegeven als iets niet lukte ivm de corona maatregelen. Niets was eigenlijk te gek met het oog op hoe wij het zouden willen. Fijne organisatie met veel persoonlijke aandacht naar kinderen, kleinkinderen en partner. De verzorging heeft de overledene ook mooi, zoals we haar kenden afgelegd en namen de tijd voor uitleg op alle vragen van de kleinkinderen, respectvol naar ons en gaven ruimte voor eigen inbreng.
 

Wendy Hermsen

Wij zijn heel tevreden over hoe de uitvaart is verlopen. Heel persoonlijk, huiselijk en naar onze wens. 

I. Hendriks

Wij hebben een prachtig mooi en liefdevol afscheid van ons pap én mam gehad; mam is "opgehaald" (zij was begraven) en heeft samen met pap de boerderij verlaten. Dit is 'achter de schermen' geregeld door uitvaartzorg Fiore, in goed overleg met ons. Alles verliep met een fijn gevoel van saamhorigheid met familie, betrokkenen en korte lijntjes met uitvaartzorg Fiore. We kijken er heel fijn op terug; alle puzzelstukjes pasten en maakten het afscheid kloppendđź’ť We hebben veel bijzondere, waardevolle en emotionele momenten in korte tijd beleefd, wat verwerkingstijd vraagt. Denk dat het ons enorm helpt dat we er zo ontzettend fijn op terug kunnen kijken... 

Marcella van Wanroij

Fiore Uitvaartzorg heeft ons als gezin echt ondersteund bij het overlijden van pa en gezorgd voor een waardig, warm en persoonlijk afscheid. Een mooier afscheid hadden we niet kunnen wensen. Wij zijn uitvaartverzorger Monique van Elk hier ontzettend dankbaar voor. 

Ans Kersten

Alles prima verzorgd, iedereen kreeg veel aandacht vooral de kleinkinderen zijn goed begeleid

Marion 

Wij zijn heel goed begeleid in het afscheid van onze vader. De 24uurs-kamer vond ik heel erg fijn.

 M v Lieshout - v.d Heuvel

Alles is goed en respectvol gelopen Het is een geweldig fijn Team, je hebt het gevoel dat je ze al heel lang kent. Super bedankt allemaal

Karin Arts 

Jan Poodt is heel goed in het aanvoelen waar mensen behoefte aan hebben in deze moeilijke tijden. Hij denkt mee om het proces van afscheid nemen op je eigen manier vorm te geven. In ons is dat in ieder geval goed gelukt In de week van het afscheid nemen van mijn moeder heb ik met Jan gesprekken over de dood gevoerd. Deze verdrietige tijd heeft me door die gesprekken nieuwe inzichten gegeven, waar ik hem zeer dankbaar voor ben.

H.Arendsen

Bij Fiore weten ze hoe het moet. Heel gemoedelijke, huiselijk. Gewoon perfect. 

fam. Pennings

Uitvaart begeleiding was zeer netjes en met persoonlijke benadering. Uitstekend uitgevoerd conform de wensen van de overledene en de familie. Locatie in ST Hubert is daarnaast ook erg mooi. 

 Rogier Thijssen

Goede begeleiding vanaf de sterfdag tot en met de uitvaart. Altijd meedenkend omtrent het regelen van o.a. rouwkaarten, kist, afscheidsdienst enz. Zondermeer een goede ervaring tijdens zulke moeilijke dagen 

M van de Ligt

Heel fijn contact met duidelijke uitleg en begeleiding in het hele proces. Open communicatie waarin alle opties en vragen mogelijk waren. Heel warm en persoonlijk!

 hjdm schilderink

zeer tevreden ,corect,en een warm gevoel geduld voor de nabestaande als het over overleggen gaat wij kunnen pieter zeer zeker voor iedereen aanraden. bedankt

Cor van Bakel

Aardige, vriendelijke mensen ( zeer toegankelijk ) 

 Harrie Opsteegh

De verzorging van de uitvaart van mijn broer Henk is vanaf het begin op een heel fijne manier uitgevoerd. Zeker de persoonlijke, geduldige en begripvolle wijze van overleg voelde heel goed. Vooral heel fijn is, dat Anny, de vrouw van Henk, de dienst geweldig vond en daar echt blij mee is.

 Willy van de Weijer

Beoordeling Fiore Uitvaartzorg Pieter Kessels Het was geweldig deze zomer op deze wijze afscheid te mogen nemen van onze Moeder. Het was professioneel een hoogstandje. We stonden nooit ergens alleen voor. Als er een probleempje was werd dit snel en gemakkelijk opgelost. De ambiente was bijzonder fijn, een eigen kamer, die we zelf in mochten richten, die ter beschikking stond voor de opbaring. Waar we elk moment van de dag bij haar konden zijn. Deze ruimte lag midden in een grote mooie tuin, waar we op de avond voor de begrafenis iedereen konden ontvangen om van haar afscheid te nemen. Het was een enorme organisatie, 1,5 meter afstand, desondanks was alles heel goed georganiseerd. Ook was er veel moeite gedaan, haar, voor het vertrek naar de kerk, heel mooi op te baren in „de rouwkamer“. Wij kregen het gevoel van veel tijd en rust. Wij danken Pieter Kessels en zijn medewerkers voor de enorme inzet en toewijding. Wij denken met een warm hart terug aan deze week. Augustus 2020 Willy van de Weijer namens de familie.

 Theo Wijnhoven

Respectvol in alle details, meedenkend en professioneel. Een belangrijke positieve bijdrage aan een droevig afscheid.

 Tonnie van den Oever-Smolders

Zeer netjes verzorgd! Met deze manier van begeleiden kan ik deze verdrietige tijd een plekje geven! Ik kan deze uitvaartverzorger bij iedereen aanbevelen! Dank je wel Pieter en team!

 Sabine Wennekers-Derksen

Vanaf het moment dat de uitvaartverzorger bij ons binnen kwam tot en met het evaluatiegesprek hebben wij een heel goed gevoel. Het was allemaal heel waardig, persoonlijk en betrokken.

Familie Engels

Onze ervaring met Fiore Uitvaartzorg was zeer positief. De heer Poodt heeft ons van begin tot eind goed begeleid, meegedacht en ons veel werk uit handen genomen. We kijken met een goed gevoel terug op een mooi en persoonlijk afscheid. Hartelijk dank.

Fam. Nabuurs

Ondanks het verdriet na het plotselinge overlijden van onze broer, zwager en oom, Peter heeft het team van Fiore uitvaartzorg ervoor gezorgd dat wij een mooi afscheid hebben gehad. De betrokkenheid was voor ons hartverwarmend.

Caroline Willems

Uitzonderlijk goed en persoonlijk! Zeer tevreden, wij zullen uitvaartonderneming Fiore dan ook zeer zeker aanbevelen.

Marius de Klijn

Marloes had het niet beter kunnen doen, ze is erg attent, vriendelijk trad niet op de voorgrond samengevat het is een fijn persoon om mee te werken. De locatie in de tuin met prachtig weer was ook heel mooi, ook namens mijn kinderen heeft Fiore heel goed werk verricht.

Familie Bongers

Wij als familie hebben de uitvaartonderneming Fiore ervaren als een zeer professionele en warme organisatie welke veel aandacht heeft voor de wensen van de familie. Ons contactpersoon Pieter was elke dag aanwezig, 24/07 bereikbaar en heeft 100% invulling gegeven aan een bij ons mam passende uitvaart/afscheid. Het afscheidshuis straalt een huiskamersfeer uit en heeft de mogelijkheid deze altijd te bezoeken. De omgeving, met name de tuin, van het afscheidshuis is een zeer geschikte aanvulling voor buiten bijeenkomsten. Fiore – Pieter – bedankt voor de ondersteuning tijdens deze verdrietige tijd, wij als familie zijn trots en kunnen terugkijken op een warm en passend afscheid

TLange

zeer aan te bevelen. Uitvaart op maat en wens, vooral in deze bijzondere tijd

T. van den Broek
Wij zijn op een vertrouwde en vlotte manier goed door Pieter begeleid en daarbij kregen we alle ruimte voor onze eigen wensen. Dat maakte het in deze Corona-tijd toch nog heel persoonlijk. Ook zijn medewerkers gingen heel waardig en respectvol om tijdens de verzorging en vervoer van onze dierbare overledene; dat was ontroerend om te zien. Het Afscheidshuis is voor ons een perfecte plaats geweest om de laatste momenten nog samen te beleven. Alles straalt daar rust en harmonie uit. Heel fijn!!! Fiore Uitvaartzorg, bedankt voor de warme en fijne begeleiding!!!

Rosie Lelivelt
Alle medewerkers van Fiore hebben het afscheid van mijn moeder heel goed, professioneel, respectvol en met warmte verzorgd en begeleid. Er is niets wat we anders hadden gewild. We zijn heel erg tevreden over alles wat Fiore voor en met ons geregeld heeft. Dat maakt zo’n moeilijke en verdrietige periode draaglijk en zorgt ervoor dat je vertrouwen hebt dat ze alles goed willen doen. Alle medewerkers van Fiore bedankt!

W. Hamers Thijs
Ga zo door! Ook alle lof voor de Ritueelbegeleider Monique. minstens een 10. En niet te vergeten het overbrengen van thuis naar het het Afscheidshuis Fiore, met zoveel zorg en respect. Niets dan lof.

Angela Thijssen
Wij hebben het contact tussen Fiore Uitvaartzorg en ons als zeer warm en prettig ervaren, ondanks deze lastige periode rondom Corona waar je afstand moet houden van elkaar. Voor ons gevoel was er zeker geen afstand. We kregen ook alle ruimte om alles -wat kon- op onze eigen manier te doen. Alle medewerkers die wij hebben gezien en gesproken, een dikke pluim voor jullie allen, jullie werken met jullie hart!! En een speciale pluim en dank je wel voor Monique. Omdat pap thuis was opgebaard kwam er elke dag iemand om te kijken of alles nog goed en mooi was, dit ging erg respectvol allemaal.. We voelden ons echt gesteund, zowel voor, tijdens als na de crematie. Nogmaals Dank jullie wel allemaal!!!

Familie de Kort
Een zeer warme persoonlijke begeleiding, zowel tijdens de verzorging van mijn vader als de begeleiding in de dagen erna.

Matty Wientjes
De warme persoonlijke begeleiding van de uitvaartondernemer en zijn hele team was ontzettend fijn, hierdoor hebben wij een zeer fijne afscheidsperiode gehad. We hebben de ondersteuning gehad waar dit nodig was en waar we zelf mee aan de slag wilden was daar altijd begrip en ruimte voor.

Helma Vloet
Het afscheid was ontzettend goed geregeld. Ze waren vol zorgen, attent, begripvol, ondersteunend en begeleidden ons stap voor stap door de hele "procedure", waardoor we niet het gevoel kregen te verzuipen. Het voelde voor ons niet alsof ze aan het werken waren maar alsof dat er een hele goede vriendin naast ons stond.

Antonie vd Heuvel vd Boom
Pieter en zijn medewerkers hebben ons ontzettend goed begeleid bij de uitvaart van mijn moeder. Alles werd op een zeer respectvolle manier gedaan. Ik kan niets bedenken wat niet goed gegaan is of wat we anders gewild zouden hebben. Wij zijn erg tevreden en dankbaar over de wijze waarop ze ons door deze heftige periode heen geloodst hebben.

Piet Gerrits
Prima persoonlijk contact.goede adviezen gegeven.

PvdK
Vanaf de 1e ontmoeting tot en met de evaluatie niets dan lof voor Pieter en zijn team. Ik kan er een heel verhaal van maken, maar dat is helemaal niet nodig. Fiore loods je er doorheen, op een manier waarbij de wensen van de familie met stip op de 1e plaats staan. Bedankt Fiore, keurig gedaan!

Familie van de Kolk
Dank jullie wel Fiore! Onze complimenten voor de perfecte samenwerking in deze voor ons lastige periode. Wij willen graag het hele team bedanken voor de keurige verzorging. Ieder heeft zijn steentje op bijzonder correcte en prettige wijze bijgedragen, dus het zou niet passen om hier mensen in het bijzonder in de `spotlight` te zetten.

Riky van Dommelen
Wij, de familie, hebben de samenwerking met alle medewerkers van Fiore Uitvaartzorg als bijzonder prettig ervaren en dit in een zeer emotionele en hectische periode: Heel persoonlijk en toch (zo nodig) met gepaste afstand, zowel bij het ophalen van de overledene thuis, de verzorging van de overledene in het Fiorehuis, als bij de invulling van alles wat er te gebeuren staat in de periode van overlijden tot en met de begrafenis. Ook is extra ondersteuning gegeven door de leider (Pieter van Kessel) bij de invulling van de uitvaartdienst waardoor deze helemaal naar onze tevredenheid is ingevuld. Er werd in de dagen naar de begrafenis toe voortdurend afgestemd en zo nodig bijgesteld. Heel fijn. Wij kijken met een bijzonder tevreden en warm gevoel terug op deze verdrietige periode.

Fam. Rongen
Prima vezorgde uitvaart met veel aandacht vezorgd en persoonlijke aandacht.

Toon Roefs
De uitvaartondernemer heeft het afscheid op een zeer prettige wijze voor de familie geregeld. Zij zijn en voelden zich allemaal betrokken bij de invulling, er zijn zeer welkome tips verstrekt. Korte lijnen en voortdurende afstemming. Volledig voldaan aan de verwachtingen!

Fam Raaijmakers
Goed verzorgt door fijne mensen ,ga zo door

Lowie Althuizen
Het contact met de uitvaartondernemer was uitstekend. Alles is naar onze wens verlopen.

Mw. H. Postema-Rombouts
Zonder hun steun was alles niet zo goed verlopen. De locatie, begeleiding en alles was super verzorgd. 

Ingrid Arts
Beste mensen van Fiore, Ondanks deze verdrietige tijd voelden wij ons gedragen en gesteund door jullie. Ook al kende we niemand van jullie persoonlijk, jullie aanwezigheid voelde al heel snel vertrouwd. Een zeer empathische begeleiding van alle medewerkers en professionaliteit. Papa werd thuis opgebaard en er werd zeer respectvol en zorgzaam met de overledene omgegaan. Ook naar mijn moeder en familie werd begripvol gereageerd. Als er vragen waren, werden wij altijd direct geholpen, zowel telefonisch als per mail. Dank jullie wel om deze moeilijke periode zo warm te begeleiden. Voor mij zijn jullie geen mensen die 'gewoon hun job uitvoeren' maar persoonlijke ondersteuners met liefde voor de mens. Ik hoop van harte dat er nog veel mensen jullie prettige samenwerking kunnen ervaren. 

M. Cornelissen
Pieter Kessels heeft als uitvaartondernemer, een waardige, mooie en persoonlijke uitvaart verzorgd. Hij beschikt over een unieke, mooie locatie om afscheid te kunnen nemen van de overledene: “ het afscheidshuis” in Sint Hubert, zeer sfeervol en intiem. Hij heeft ook zeer deskundig en prettig personeel in dienst. Het gekozen crematorium was mooi en sfeervol en ook daar was alles uitstekend verzorgd. Pieter Kessels is zelf een innemend persoon, die zich zeer betrokken en empatisch opstelt die goed luistert en daarmee prima aansluiting heeft gevonden op onze wensen. Ik zal hem zeker bij anderen aanbevelen. 

Toon van den Hark
Attente en meevoelende uitvaartverzorgster

Mariet Peters-Josemanders, Henry Peters en
Wilmie Janssen-Peters

Bedankt voor alle goede ondersteuning en zorgen na het overlijden van mijn lieve man, vader en opa. We kijken terug op een fijne en voor ons waardevolle afscheidsdienst.

Familie Reinen
Kleinschalig bedrijf met goed persoonlijk contact en dat is zeer prettig. Daardoor korte lijnen en veel mogelijkheden om er een persoonlijk afscheid van te maken. Komen de gemaakte afspraken prima na en dat geeft vertrouwen. Een hele positieve ervaring en we kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking met Fiore. 

José Meijer
Deze uitvaartondernemer is zeer persoonlijk betrokken. Erg warm en hartelijk. Goede verzorging van de overledene. Goede communicatie. Altijd goed bereikbaar. Zeer goed verzorgde uitvaart. Ook de betrokkenheid na de uitvaart is zeer goed.

Maria Manders-Timmers
Met een heel goed gevoel kijken wij terug op het afscheid van onze moeder. Wij zijn Pieter, Monique, Jan en Carien heel dankbaar voor de perfecte, professionele en vooral respectvolle verzorging en begeleiding. Er werd geluisterd naar onze wensen waardoor het een heel mooi persoonlijk afscheid is geworden. Dank jullie wel lieve mensen van Fiore. Moeder zou het zo gewenst hebben.

P. van der Linden
Ik beschouw het als een kunst om een onvoorbereide groep rouwende mensen in een tijdsbestek van maar vijf dagen met een team van niet meer dan vijf mensen zo persoonlijk te begeleiden. sturend waar nodig, op de achtergrond waar mogelijk. Fiore beheerst die kunst tot in de perfectie.

Marian van Thiel-Derks
Bedankt Pieter en team Fiore. Mede door jullie inzet, begeleiding en mogelijkheden op locatie, hebben wij ons pap een persoonlijk en warm afscheid kunnen bieden, waarin we alles naar eigen wens hebben kunnen invullen.

Anouk Martens
Wij hebben, mede dankzij, Fiore Uitvaartzorg op een zeer prettige manier afscheid kunnen nemen van onze dierbare vader/man. De manier van communiceren, de aandacht en het meedenken van hen over het afscheid was voor ons van grote waarde.

Sonja de Haas
Alles top geregeld. Precies naar onze wensen. We kijken er met een goed gevoel op terug. 

Ingrid Van Tienen
Je voelt de betrokkenheid van dhr. Kessels en zijn medewerkers, dat doet ontzettend goed. 

Chantal Nooijen
Erg betrokken en zorgen dat de wensen van nabestaande vervuld kunnen worden. Altijd bereikbaar niets is teveel. Zeer fijne uitvaartonderneming. Alleen maar lof.

M. van den Heui
Zeer tevreden

Theo Gerritsma
Alles is volgens afspraak verlopen. Goede begeleiding. Met hulp van Fiore is het echt een persoonlijk afscheid geworden.

Anita Verhoeven
Zeer persoonlijke benadering in contact en organisatie. Ons hele gezin voelde zich vertrouwd met hen, zodat hun aanwezigheid als steun en geen enkel moment als een inbreuk werd ervaren. Zij stonden ook volledig open voor een uitvaart met een ander karakter dan gebruikelijk. Uitstekende organiserend vermogen. Sturing waar nodig, maar steeds met behoud van onze eigenheid en veel oog voor detail.

Ch. vd Weem
Het was geweldig en hij heeft het super mooi gedaan ook zijn personeel , wij zijn hem er heel dankbaar voor . Ondanks ons verdriet . Heel veel dank . Fam vd Weem  

Wilma Jacobs-van Els
Na het verdrietige overlijden van onze moeder/schoonmoeder en oma hebben wij meteen contact opgenomen met Fiore Uitvaartzorg. Zij hebben ons op een professionele en zeer vriendelijke respectvolle manier bijgestaan om een waardig afscheid te geven. Onze ideeën en wensen zijn dan ook zo uitgevoerd zoals wij het graag hadden. Ook het idee om de kist te laten maken door haar zonen werd door hen goed ondersteund. We zijn blij en dankbaar dat we haar zo'n mooi en warm afscheid hebben kunnen geven mede dankzij Fiore. Het mooie afscheid en alle dierbare herinneringen geven ons de kracht en steun om verder te gaan. Daarom willen wij als familie, Pieter en alle lieve medewerkers van Fiore, heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen! Een warme groet, Pia van Els en familie Elsendorp 

Marijke Tijssen
Mijn ervaring met Fiore is zeer goed. Ook de mensen die mijn man iedere dag kwamen controleren, zijn heel kundig en zeer vriendelijk. Alle lof voor iedereen die de week van opbaring en de uitvaart zo'n mooie herinnering voor ons hebben gemaakt. 

Maerten Verstegen
Veel persoonlijke, oprechte en warme aandacht! 

Edwin van de Weem
We hadden het niet beter kunnen wensen. Ze doen echt hun uiterste best om alles goed te laten verlopen. 

Ellen van Lin
Persoonlijk, zeer hoge kwaliteit, perfecte mate van betrokkenheid met gezamenlijk doel om samen een mooi en waardig afscheid te organiseren.

A. Timmers
Wij hebben het geluk gehad dat onze moeder voor haar overlijden de tijd heeft genomen om te kijken wie haar uitvaart zou regelen. Zij heeft samen met Fiore Uitvaartzorg de grote lijnen van de uitvaart uit kunnen zetten. Door de persoonlijke benadering van het gehele team van Fiore hebben wij (de nabestaanden) een voor ons perfecte uitvaart kunnen organiseren.

Ans Stortelder
De uitvaart was erg persoonlijk zoals moeder dit gewenst zou hebben. Alles is prima verlopen. We zijn erg tevreden.

Anne-Marie Hendriks Gerrits
Pieter is een zeer prettig contactpersoon en pro-actief. Bedrijfspand is bijzonder mooi.

Marna van Renesse van Duivenbode
Lieve Marloes en Monique, dankzij jullie is het afscheid van papa (ondanks al het verdriet) voor ons een hele fijne, waardevolle herinnering geworden. Speciaal hoe goed jullie ons aanvoelden, hoe onze kinderen (ieder op hun eigen manier) betrokken, gehoord en gevoeld werden. Iets om heel dankbaar voor te zijn. Dit gevoel is nog niet in 100.000 woorden te beschrijven (jullie weten dat ik daar eigenlijk best goed in ben:)! Bijzonder hoe er tussen ons nieuwe lijntjes mochten groeien!

Mandy Brienen
In deze lastige periode een welkome ondersteuning.

F Hooijen
We hadden meteen een "klik" met de mensen van Fiore, we hebben een afscheid gehad zoals wij het graag wilde hebben.complimenten voor de goede ondersteuning en begeleiding. De persoonlijke aandacht was goed, iedereen van ons heeft zijn gevoel kunnen uiten om met ondersteuning van Fiore een persoonlijk afscheid te kunnen organiseren. Er werd geluisterd naar onze wensen, hier werd ook goed op ingespeeld,dit vonden wij heel belangrijk en het is een heel mooi persoonlijk afscheid geworden. Fijne warme begripvolle samenwerking.

Mulder
Fiore heeft een formule gekenmerkt door eenvoud en oprechtheid. Zij weten, door persoonlijk medeleven en dagelijkse begeleiding van de nabestaanden in het kader van de persoonlijke omstandigheden van de overledene en diens levensomstandigheden, een uitvaart tot stand te brengen met een thema van grote troost. In ons geval de cocon en de in weidsheid uitvliegende vlinder. Monique van Elk als uitvaartleider,is voor ons de verpersoonlijking hiervan. Het hele Fiore team met Pieter Kessels was bij de uitvaart aanwezig. Het Land van Cuijk mag zich met een waardige onderneming als Fiore, gelukkig prijzen. Wij voelen ons door dit team met compassie bijgestaan. Dank beste mensen van Fiore.

Gerry de Haa
Fijne mensen bij fiore. Gaan met respect met de overledene en nabestaande om. Wij waren blij, ook hun advies om niet ons mam af te leggen, was natuurlijk niet leuk, maar we hebben het dus ook niet gedaan. Dank je wel Pieter en iedereen die bij ons betrokken was, jullie zijn fijne mensen.

Hanneke Verbruggen
Marloes was betrokken, persoonlijk, warm en had vooral veel tijd voor ons als nabestaanden. Het idee dat ze ons als personen/mensen zag en niet als werk. Ze heeft nog voor de evaluatie verbeterpunten besproken met de parochie/kerk.

Mevr. Bouwen
Mijn recensie: Vriendelijk, sociaal, kordaat in handelen.

Marsja van den Hoek
Chapeau!

Jeanne Swartjes
Wij kunnen uitvaarthuis Fiore bij iedereen aanbevelen. Complimenten vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en evaluatie gesprek. Een dikke 10 is hier op zijn plaats.

Marc van Maasacker
Informele gemoedelijke sfeer

Pascal Watervoort
Vanaf het begin een heel fijn gevoel bij gehad. Mijn moeder heeft het zeer persoonlijk ervaren, zo wilde mijn vader het graag. Klein maar zeer mooi en met een heel goed gevoel afscheid kunnen nemen.

Wim Kremers
Bij Fiore Uitvaartzorg, bij Pieter Kessels, was steeds alles bespreekbaar en mogelijk. Ook nog op een laatste moment. Het is fijn als je merkt dat alle afspraken snel en precies worden nagekomen. Hij dacht steeds met ons mee. Prachtig huis in St. Hubert waar op een warme manier afscheid van mijn zus genomen kon worden. Ik zal, hopelijk over veel jaren, zeker klant van hem worden!!

S. Vloet
In een periode van verdriet, zijn wij allen zeer goed en erg respectvol begeleid door Fiore (Pieter Kessels)

Marsja van den Hoek
Een dikke pluim.

Rennie Schaake
Zeer zorgzame en vriendelijke mensen. De factuur viel hoger uit omdat mijn man toch nog gezalfd moest worden. Tevens was de crematie op een duurdere lokatie omdat de gekozen locatie vol was. Dit alles is in goed overleg gedaan.

Fam van der burgt
Begripvol,duidelijk,vriendelijk,alles kon en niets moest.crematie en dienst geheel wat we voor ogen hadden en na wens uitgevoerd. goede keuze . aanbeveling bij iedereen

Marianne Aben
Fiore Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder een mooi afscheid heeft gekregen. Geweldig!!!!

José Thijssen
Prettige begeleiding bij de verzorging van de overledene.

Van Boekel
Zeer goed, had niet beter gekund!

Wilma Lange
Een prettige samenwerking met als resultaat een bijzonder mooie uitvaart. De knelpunten die er zijn geweest zijn in goed overleg uitgewerkt.

Familie Centen
Fijne, zeer persoonlijke begeleiding; snelle en adequate reactie op vragen en mailtjes; alles goed en stijlvol geregeld; goed meegedacht en nuttige suggesties gedaan; mogelijkheid geboden om extra persoonlijk afscheid te nemen; respectvolle bejegening en inspelend op onze wensen. Kortom, erg tevreden.

Gerdien Aben
Wij hebben de begeleiding door een heel ervaren team,  met name Pieter Kessels en Monique van Elk,  tijdens het gehele proces vanaf de melding van het overlijden van onze moeder  tot en met de crematie als heel professioneel, respectvol en medelevend ervaren, met veel warmte en menselijkheid. De communicatie was goed en de aanpak persoonlijk. Monique kan goed meedenken, luistert goed wat de wensen zijn van de nabestaanden.
Heel fijn dat er allerlei zakelijke regelingen je uit handen worden genomen. 
Heel respectvol naar onze overleden moeder; goede adviezen en een liefdevolle zorg. Hier zou ze zelf trots op geweest zijn…
We hebben het gevoel gehad dat het in goede handen was. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een goed georganiseerd, waardig en mooi afscheid.
Kortom Fiore  kunnen wij nu, uit ervaring, bij iedereen aanbevelen.  
Kinderen Aben-Egelmeers

Lisa Weren
Dag Monique en Pieter,
Op 4 oktober is mijn oma overleden. Jullie kwamen al snel in beeld. Jullie als personen voelen aan hoe jullie met mensen om moeten gaan. De ideetjes die jullie hadden en niets aan het toeval overlieten en alles tot in de puntjes geregeld. Dit maakt dat wij een prachtig afscheid hebben mogen ervaren van mijn oma. 
Als je wat vroeg niets was te veel jullie hielpen of dachten altijd mee. 
Monique speciaal voor jou nogmaals dank voor de erg goede zorgen en medeleven. Je bent geschreven voor dit vak. 
Speciale dank voor de verzorgers van oma. We hadden nog nooit gehoord van balseming, maar wat zag ze er prachtig en natuurlijk uit. 
Fiore Uitvaartzorg is ten zeerste aan te bevelen!
Hartelijke groet,
Lisa Weren

Theo Gerritsma
Begeleiding was op maat. Ruimte om zelf zaken te regelen. Aanwezig wanneer dat nodig was. We voelden ons prima ondersteund.

Margareth Jacobs
De hele begeleiding tot en met de uitvaart van onze vader hebben wij als zeer tevreden ervaren. Ook het nagesprek na 3 weken is zeer persoonlijk. Het is erg belangrijk om van een geliefde ouder op een waardige en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen en dat hebben wij dus ondervonden bij Fiore. We zullen dit persoonlijke afscheid nooit vergeten en kunnen Fiore van harte aanbevelen. We hebben alles snel moeten regelen want een afscheid komt toch nog vaak onverwacht, Fiore heeft ons hierbij zeer goed bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor in het bijzonder Monique en verder alle medewerkers van Fiore die mijn vader een onvergetelijk en mooi persoonlijk afscheid hebben gegeven. Kinderen en kleinkinderen van Frans Jacobs.

Peter ter Woord
Zeer betrokken, bedreven Team. In het bijzonder Marloes Hendriksen, voor het blijvend meedenken met een waardige aankleding van de dienst; het menselijk aspect staat bij haar ( en ook merkbaar in het team ) op een hoog niveau, oprecht en een echt gevoelsmens. Deze ervaring gun ik eenieder, die te maken krijgt met het verlies van een dierbare.

Hanneke van der Linden
Monique heeft ons heel fijn begeleid. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en ze heeft veel zorgen weggenomen. Mede dankzij haar is ons afscheid van pap zo bijzonder geweest.

Willy Baltussen
Korrekt, neemt de tijd en stuurt voldoende om de deadline te halen

Elly van Munster
Alles was perfect en goed geregeld

Marietje van den Elzen van Thiel
Beste Mensen, De wensen, die ik voor ogen had, als Mevrouw kwam te overlijden, zijn zo fijn verlopen, met zoveel aandacht, Het was mijn mantelzorg vrouwtje, Mede door jullie fijne en zorgzame aandacht, en meedenken. hebben we Mevr kunnen geven, wat ze wilde. Het is een dikke tien waard.Bedankt, ook namens de Familie. Groetjes van Marietje

Jannie Roeffen
Team Fiore Uitvaartzorg,,Bedankt voor jullie goede en liefdevolle verzorging na het overlijden van ons Mam.Wij kijken terug op een heel mooi en warm afscheid. Pieter,,Bedankt voor je steun aan ons,,
May,Hay,Harrie,Petra,Peter en Jannie

José van Lanen- van de Lockand
Het uitvaarthuis gaf ons een zeer huiselijk gevoel in een mooi pand.

Marianne van der Steen
Persoonlijk, betrokken, empatisch en toch ook professioneel. Zij dachten aan de dingen die ik nodig had maar zou zijn vergeten door alle emotie bij het overlijden van mijn moeder. Door Fiore kan ik terugkijken en zeker weten dat haar wensen zijn uitgevoerd en dat het goed is zo.
Dank je wel.

Martien Els Patricia Fenna
Team Fiore uitvaartzorg, dankzij jullie geweldige inzet en zorg hebben wij ondanks het verdriet dat wij hebben bij het overlijden van Marc, een uniek en prachtig afscheid mogen en kunnen vieren bij jullie in de tuin. Het was geweldig goed georganiseerd en wij bedanken jullie voor jullie inzet en betrokkenheid.

Familie de Wit
De betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers van Fiore, na het overlijden van ons mam, hebben ons goed gedaan. Bij alles gingen jullie uiterst respectvol te werk. Of het nu om het ophalen in het verzorgingshuis, de verzorging en opbaring of de afscheidsdienst ging, alles gebeurde met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor de overledene en nabestaanden. Als familie hebben we de opbaring in de 24 uurskamer als zeer prettig ervaren. We hadden hier de mogelijkheid om met persoonlijke spullen een huiselijke omgeving te creëren. Dit voelde erg goed. Monique wat was je een geweldige steun voor ons. Samen met jouw hebben we de afscheidsdienst een heel persoonlijke invulling kunnen geven. Zaken waarvan wij dachten dat ze onmogelijk waren, werden door jouw en je team gerealiseerd. Niets bleek onmogelijk. Fiore uitvaartzorg bedankt. Harrie en Carla

Toon Derks
Persoonlijke touch; op de achtergrond steeds aanwezig om ons als nabestaanden tijdig te attenderen op activiteiten/handelingen die wij als nabestaanden zelf wilden verrichten. Factuur was hoger dan begroting omdat wij als familie na afloop van de begrafenis veel langer in het horecabedrijf zijn gebleven om na te praten met de uitgebreide familie. Dus er was door ons al rekening gehouden met een aanzienlijk hoger bedrag voor de koffietafel. Overige begrotingsposten zijn door de uitvaartondernemer adequaat ingeschat.   

Diny van Lanen
Je verliest een dierbare… en plots staat je leven stil. Gelijktijdig wordt van alles van jouw en naasten verwacht. Wat moet er nu gebeuren, wat mag je niet vergeten, welke zaken krijgen als eerste nu je aandacht. We moeten naar voren kijken en terug. Je wordt overspoeld met emoties. Wat was het fijn dat we Fiore uitvaartzorg in hebben geschakeld. Pieter en zijn team namen ons "bij de hand" en hebben ons ontzorgd. Zij namen ons mee in een waardig afscheid van een dierbaar persoon, rekening houdend met onze emoties. Als geen ander wisten zij op een verantwoorde manier zaken, stress en emoties in juiste banen te leiden. Afscheid nemen doet pijn maar door de ontzorging van het team van Fiore uitvaartzorg kwamen wij wel toe aan rouwen. Wij willen Pieter en zijn team van Fiore uitvaartzorg hier nogmaals intens voor bedanken.   

Conny Schaminee
Veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van onze zoon/broer Stef. Hij was een jonge man met een verstandelijke beperking. Wij als familie zijn door het team van Fiore goed begeleid om op een mooie rustige manier van Stef afscheid te hebben kunnen nemen. Ook onze andere zoon/broer met een verstandelijke beperking Is door het team van Fiore overal bij betrokken geweest door hem zijn eigen taakjes te geven rond het overlijden van Stef.
De afscheidsviering bij 4Events was in een woord geweldig. Door de mooie woorden en gedachten van Monique hebben de medebewoners van Stef alles goed kunnen begrijpen en waren zij net zo betrokken als wij, de familie. 
Ook de verzorging en de nazorg hebben wij als prettig ervaren.
Kortom, wij als familie zijn van het begin tot het einde heel fijn en zorgzaam begeleid.

Familie Willems-kerstens.
Medewerkers van Fiore uitvaartzorg jullie zijn een TOP-team. FIORE BEDANKT.

Fam van den Bergen
Beste Pieter,
Jouw persoonlijke zorg en aandacht maakte het verschil voor ons. Dank voor alle goede zorgen en het meedenken.

Marjo Hoogenkamp
Ouders leren je vanaf het prilste moment alle belangrijke dingen in het leven, van aankleden,eten, praten tot advies in het opvoeden van je eigen kinderen.
Maar ze kunnen je niet leren hoe het is en hoe het moet als de dag komt dat ze alleen verder moeten reizen…
Ons mam stierf 27 februari 2017 en vanaf het moment dat Pieter, Jan en hun medewerkster binnenkwamen namen ze ons bij de hand en stap voor stap leerden we stappen te maken in het afscheidsproces.
Bedankt voor de fijne tijd die we gezamenlijk nog hebben mogen beleven met ons mam.

Harrie en Wilma Jacobs van Els
Op 21 maart j.l. is mijn moeder en schoonmoeder overleden.
De keuze van ons en familie om Fiore de crematie te laten verzorgen en begeleiden heeft ons overtroffen.
Het was een erg fijn team om in alle rust, warmte, liefde en vol respect mee samen te werken.
Harrie en Wilma Jacobs van Els en Familie Jacobs

Monique
Vandaag, 19 maart, is het 16 jaar geleden …..
De pijn is niet alleen op deze speciale dag voelbaar, maar overvalt me op verschillende momenten in het leven. Ook wanneer ( het lijkt alsof) niemand er meer aan denkt.
Een litteken in mijn hart dat een zwakke plek blijft.
Dat bij mijn schoonouders, zijn broers en zussen, bij onze kinderen een zwakke plek blijft.
Ik weet hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen.
Ik ben van mening dat een goed afscheid namelijk de beste kansen geeft om de toekomst in te gaan zonder diegene die je zo moet missen in dit leven.
Voor een goed afscheid is de steun van de uitvaartondernemer nodig.
Als je alle kansen hebt te wensen, te weten, te voelen en te doen, wat je hart je ingeeft om goed afscheid te nemen. Er kan en mag heel veel. Niet alles, maar wel veel!
Als nabestaande en als medewerkster van Fiore wil ik toch even zeggen dat ik er bijzonder trots op ben deel uit te mogen maken van dit team.
Ik zie, hoor en voel bij mijn collega`s en bij nabestaanden dat iedereen zijn functie met aandacht , liefde en toewijding vervult,
op zodanige wijze dat nabestaanden de beste kans gegund wordt met een goed gevoel afscheid te nemen.
Ik wens iedereen toe die dit leest,
een toekomst in te gaan met een positief gevoel , zelfs na een afscheid.
De pijn gaat er niet van weg,maar het helpt wel!
Monique van Elk -van der Lans- van Rijswijk.

Familie Doodkorte – Theunissen
Bij het overlijden van onze (oud)oom Henk Lemmen heeft Pieter ons op een voortreffelijke manier begeleid: respectvol en warm. We kregen volledig de ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid en vooral door de manier waarop Pieter met ons omging, niet alleen professioneel maar vooral menselijk met een goed inlevingsvermogen, hebben wij het gevoel gekregen dat er iemand voor ons was en bijstond.
Alles verliep vlekkeloos en hebben daardoor op een heel persoonlijke manier afscheid kunnen nemen. Heel veel dank daarvoor! 
Trudy & Roberto en Sjan & Jan

A.v Zwam-Roijendijk
Plotseling gebeurt het ook jou, er overlijdt iemand in je naaste omgeving ,diegene wilde zo graag een plechtige eucharistieviering en in die wens zijn wij meegegaan , 
Een klein kerkje een mooie mis , meteen dacht ik aan uitvaartzorg Fiore in St.Hubert.
…Wat een warm bad is het in deze verdrietige dagen geweest ,ook ons eigen inbreng was welkom zoals een erehaag vanuit de kerk , ons eigen 'natuur' bloemstuk.
In alle hectiek werd alles goed geregeld door de gedreven en bekwame mensen die bij Fiore werken,voor ons gaf dit rust we hadden vertrouwen in deze uitvaartzorg , en het voelt nu het een paar weken later is nog steeds goed… alle medewerkers, bedankt!!

Familie van Dijk
Hallo Pieter Marloes en Jan,
Wat zijn jullie fantastische mensen die echt hart hebben voor jullie werk.
Wij zijn jullie dan ook heel dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.
De verzorging van mam was geweldig tot het laatst toe.
En o Marloes wat bracht jij iedere keer die rust weer bij ons erin.
Met zoveel broers en zussen is dat niet gemakkelijk ,maar wat heb jij het goed gedaan.
We hebben allemaal een heel fijn gevoel over de samenwerking met jullie.
Wij kunnen terug kijken op een heel mooi en warm afscheid van mam.
Dank jullie wel allemaal ,namens heel ons gezin en Leo natuurlijk.

Fam. van Dijk

Familie van den Boomen
Door de professionele begeleiding van Fiore en hun flexibele opstelling hebben wij de uitvaart van onze lieve pap op zeer persoonlijke manier vorm kunnen geven. Marloes kon onze niet alledaagse wensen vertalen in de praktische stappen die er gezet moesten worden en zij zorgde dat we zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de uitvaart er het volste vertrouwen in hadden dat alles op zijn plek zou vallen. Het werd een heel mooi afscheid waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Daarvoor zijn wij Fiore zeer dankbaar.
Henriëtte, Ine en Els van den Boomen

Fam Simons
Hallo Pieter,
Wij willen jou en iedereen van Fiore bedanken voor de goede zorgen, gedrevenheid, meedenken op de achtergrond bij het afscheid van mijn lieve Ria, mam en ontzettende lieve en trotse oma van haar kleinkinderen. Zowel bij 4Events als ook bij het afscheid in Venray kunnen we tevreden terugkijken op een zeer warm afscheid en waarbij we veel te danken hebben aan jullie goede inzet en waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is.
Vooral jouw empathisch vermogen en gedrevenheid is de drijvende kracht voor jouw bedrijf!!
Wij kunnen Fiore dan ook voor iedereen aanbevelen!!
Marcel
Jelle Tulinh , Ai Vy en Remy
Janneke Lam, Milan en Elyn

Fam. Verhoeven
In een warme ambiance, onder begeleiding van de toegewijde Pieter en zijn kundige, betrokken medewerkers, hebben wij op een intieme manier afscheid kunnen nemen van onze vader.
Wij kijken hier met dankbaarheid op terug.
Fam. Verhoeven

Fam. Raijmakers
We kunnen Fiore zeker aanbevelen, het heeft ons gebracht tot het afscheid van Gijs wat we in gedachten hadden,het was meer dan geweldig, en dit zeker door hun vakkundige begeleiding,er werd met je meegedacht,om de dag zo "mooi" mogelijk te laten verlopen,en dat is gelukt. Iedereen heeft het er nog over, dat het zo,n mooie dienst is geweest.

Fiore bedankt en nog veel succes verder,ga zo door.

Groetjes Willemien en kinderen.

Fam van Elen
Beste Pieter, via jou willen wij iedereen van afscheidshuis Fiore bedanken en complimenteren met de door jullie allen zo geweldig goed geregelde uitvaart van ons moeder, schoonmoeder en oma, Marietje van de Vorle-Derks. Mede door jullie persoonlijke inzet en warme betrokkenheid hebben jullie samen met ons kleur gegeven aan deze droevige maar ook onvergetelijke tijd. Goede adviezen, een luisterend oor, bemoedigende schouderklopjes, passie en inzet, waarbij niets aan het toeval werd overgelaten. Alles wat wij wilden was mogelijk of werd mogelijk gemaakt zodat we er een zeer persoonlijke touch aan hebben kunnen geven. Ondanks dat het ook voor jullie kerstmis was, was geen vraag jullie teveel en hebben jullie alles op alles gesteld om onze wensen te vervullen. Hiervoor zijn we jou, Monique, Jan en al jullie andere collega's zeer dankbaar.

Hartelijke groet,
Anneke en Ton van Elen
John en Mariëtte van de Vorle
Kleinkinderen

Familie Robben
Nadat we in eerste instantie voor een andere uitvaartverzorger hadden gekozen hebben we uiteindelijk toch voor Fiore Uitvaartzorg gekozen toen bleek dat de aanvankelijke uitvaartverzorger niet de begrafenis kon regelen op de dag dat wij het als familie wilden.
Van deze switch hebben we geen spijt. Daar ons moeder al reeds door de andere uitvaartverzorger naar hun uitvaartcentrum was gebracht en niet naar het afscheidshuis van Fiore was dit een complicerende factor. Pieter en zijn team hebben dit uitstekend opgelost. Ook na deze “valse start” is het contact met Fiore prima geweest.
We werden tijdig op de hoogte gebracht van ontwikkelingen of deadlines die gehaald moesten worden. En afspraak was afspraak, niet onbelangrijk. Kortom alles is eigenlijk heel soepel verlopen; van het opbaren tot en met de begrafenis. Zelfs daarna hebben we nog een goed evaluatiegesprek gehad met Pieter, er was ruimte voor een paar kleine kritische puntjes en dat kenmerkt zijn professionaliteit. In aanmerking genomen dat Fiore pas een aantal jaren bezig is in de uitvaartzorg kunnen wij niet anders concluderen dan dat dit een professioneel bedrijf is waar respectvol met de overledene en de nabestaanden wordt omgegaan.

Familie Raaijmakers
Betrokken, integer, respectvol, persoonlijk en professioneel dat zijn wel de kernwoorden die betrekking hebben op het team van Fiore Uitvaartzorg. Pieter, we willen jou en je team bedanken voor het mooie afscheid van mijn man, onze vader, schoonvader en opa. Van de persoonlijke verzorging na het overlijden, het respectvolle vervoer en opbaren in de 24- uurskamer tot het verzorgen van de uitvaart , alles was perfect geregeld. Ze zeggen altijd dat het de kleine dingen zijn die het doen en dit kunnen wij alleen maar beamen. Het begeleiden van de rouwauto, het takje “hemelsleutel” in de kist zijn van die dingen. Dankzij jullie kijken wij terug op een mooi afscheid en maakt voor ons het verwerken van dit verlies draaglijker. 
Familie Raaijmakers

M. Rombouts
Wij zijn zeer tevreden met de begeleiding van FIORE na het overlijden van mijn man, vader en opa.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, het had niet beter gekund. Dit heeft ons rust en troost gegeven bij ons grote verdriet.
Pieter en Marlous, hartelijk dank,
Mary Rombouts en familie,
Mill, 28-07-2015

Petra Jacob-Peters
Mooi afscheid van moeder
Op paaszaterdagavond overleed ons moeder op 90 jarige leeftijd.  Op de avond van het overlijden kwam Pieter meteen in aktie en nam ons op een vriendelijke manier bij de hand, geheel zoals wij het wensten, heel respectvol. Het voelde goed en het was heel goed. De oude pastorie, tegenover ons oude huis was in oude glorie gerestaureerd. Het is ingetogen devote en passend bij rouwverwerking. De mensen die met veel toewijding Fiore opstarten hebben het duidelijk begrepen. De wens van de overledene en familie staan hier centraal. Dit helpt bij de verwerking van het verlies, geen ergernissen en geregel, maar alles naar wens.
De rouwpost werd op tweede paasdag naar Den Bosch gebracht en werd zodoende op dinsdag bezorgd.
Alleen maar complimenten voor zoveel liefde voor het vak. Sint Hubert mag blij zijn met Fiore.

Marian
Toen we te horen kregen dat ons mam nog slechts enkele weken te leven had, ontstond een groot verdriet en heel veel vragen. Ons verdriet konden jullie niet wegnemen, heel veel vragen wel en het bleek dat er nog veel meer mogelijkheden rond het afscheid nemen waren dan wij vooraf dachten.
Ons mam was heel duidelijk: Fiore werd de begrafenis onderneming die vóór en na haar dood haar en onze wensen mee zouden gaan uitvoeren. 
In de korte tijd die nog resteerde hebben we aan de hand van de wilsbeschikking haar wensen besproken, thuis aan tafel, heel persoonlijk. Pieter gaf de mogelijkheden aan en ging zaken uitzoeken, hoefde we daar niet mee bezig te zijn. 
Het werd een heel persoonlijk afscheid, intiem, vertrouwd en respectvol. Niks standaard omdat iedereen het doet, maar ons mam d\'r wensen waren het uitgangspunt.
Ze werd opgebaard bij Fiore in de 24-uurs kamer. Familie en vrienden konden er zo vaak naar toe als wij wilden. Na de avondwake was het daar een warm welkom en konden mensen persoonlijk afscheid nemen in huiselijke sfeer. De dag erna gingen we vanaf daar te voet naar de kerk met ons mam en aansluitend naar het kerkhof. 
Met een persoonlijk invulling van de koffietafel, het drukwerk en de bloemen was het een afscheid, precies zoals ons mam het wilde.
Nogmaals dank aan het team van Fiore voor jullie betrokkenheid en vakkundigheid. Mede dankzij jullie hebben we een waardig afscheid kunnen nemen van ons mam.
Namens de familie, Marian

Familie Hendriks, St. Hubert
Beste Pieter,
Plotseling, maar niet onverwachts, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn man, ons pap en opa. Jouw rust, persoonlijke belangstelling, interesse en kennis zorgden ervoor dat wij Henny in alle rust hebben kunnen laten gaan.
De begeleiding tijdens de opbaren thuis, de verzorging van de avondwake en de crematie was super geregeld.
Pieter, bedankt voor alles.
Familie Hendriks, St.-Hubert
  

Ricky Verbruggen
Pieter,
Ik kijk er met een goed gevoel op terug, dat jij onze uitvaartbegeleider was, toen mijn moeder 18 november j.l. overleed.
Het was beslist geen toeval, dat jij toen net met je onderneming startte.
Voor beide partijen was het spannend hoe alles ging verlopen, want wij hadden de primeur.

Ik ben zeer te spreken over hoe we met elkaar zijn omgegaan.
Het voelde heel vertrouwd, maar dat kwam ook doordat wij ( de meesten van ons ) elkaar persoonlijk kenden. Je was erg betrokken en respectvol naar iedereen.
Je toonde inzet en hebt veel meer gedaan dan dat je van een begrafenisondernemer mag verwachten.
Omdat het je “eerste keer” was, zijn er natuurlijk ook wat aandachtspunten /  verbeterpunten besproken.
Mooi dat je dit positief opneemt en ziet als "een cadeautje" om jouw woorden te gebruiken, waarmee je je
werk in de toekomst nog beter kunt doen.
Een prachtig compliment kreeg je ook nog van het afdelingshoofd van het verzorgingshuis Aldenhorst.
Je had de verzorgsters allemaal persoonlijk een hand gegeven en hen bedankt voor de goede verzorging van mama.Ze hadden dat allemaal als erg prettig ervaren.

Pieter, dank je voor je goede begeleiding, wat ons weer helpt om mama warm te herinneren.
groeten
Ricky Verbruggen ( Mede namens Fam. Verbruggen )