Na de uitvaart

Asbestemming
Ongeveer een maand na de crematie mag u de asbus bij het crematorium ophalen. Het is aan u welke bestemming u het as geeft. U kunt ervoor kiezen om het thuis te bewaren in een sierurn, de urn plaatst op een gedenkplek of dat u de as uitstrooit. Ook kunt u ervoor kiezen om een deel van de as te verwerken in een sieraad, schilderij, beeld of tatoeage.

Gedenksteen
Is er gekozen voor een begrafenis, dan kiest u wellicht ook voor een passend grafmonument. Een grafsteen als gedenkteken aan de overledene. Fiore vertelt u graag de mogelijkheden hiervoor.

Administratie
Na het overlijden van uw dierbare zijn er een aantal administratieve zaken die u als nabestaande dient te regelen. Denk hierbij aan het volgende:
- Bankzaken
- Belastingzaken
- Verklaring van erfrecht
- Notaris
- Werkgever / uitkeringsinstantie / pensioenfonds
- Verzekeringen
- Opzeggen of wijzigingen van abonnementen, lidmaatschappen en donaties goede doelen
- Verwijderen Social Media accounts

Nazorg
Na het verzorgen van de afscheidsceremonie houdt de dienstverlening Fiore niet op. Wij kunnen u verder op weg helpen met de ondersteuning in praktisch opzicht zoals de administratie, maar zeker ook op het vlak van rouwverwerking. Vanzelfsprekend informeren we u graag over wat wij voor u in dit opzicht kunnen betekenen. Neemt u gerust contact met ons op.