UITVAARTZORG

Fiore neemt de uitvaart met zorg uit uw handen

Als uw dierbare overlijdt is dat natuurlijk een groot verdriet. Het liefst wilt u geen zorgen aan het hoofd over het naderende definitieve afscheid. Op dat moment staan wij voor u klaar. Om u te ontzorgen en te helpen om ruimte te maken voor uw verlies.

Vanaf het moment dat u ons belt, gaan we er samen voor zorgen dat de uitvaart wordt geregeld. Wij nemen stapsgewijs het gehele proces met u door en maken afspraken op maat afgestemd op uw wensen.

Elk mens is anders, zo is ook iedere uitvaart anders. Samen met u gaan we bekijken wat het beste bij het afscheid van uw dierbare past. Sommige mensen willen het zo eenvoudig mogelijk houden, anderen wensen een uitbundig afscheid. Wij passen ons aanbod aan naar uw smaak.

Naar wens
Wellicht beschikte uw overleden dierbare over een wensenboekje of wilsbeschikking? Dan nemen we deze graag samen met u door, zodat de uitvaart hierop afgestemd kan worden. In het geval er geen wensen bekend zijn, vormen wij samen met u graag een beeld van de wensen rond de uitvaart van uw overleden dierbare.

Zijn de wensen helder, dan stemmen wij samen met u af wat de volgende stappen zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u als nabestaande de overledene mee verzorgt. U krijgt daarbij hulp van de deskundige medewerkers van Fiore.

Na het verzorgen kunt u kiezen voor een thuisopbaring of kunt u gebruik maken van ons Afscheidshuis in Sint Hubert. We hebben een speciale rouwkamer waarvan u de sleutel krijgt zodat u zelf kunt bepalen wanneer u uw dierbare bezoekt. 

In de aanloop naar de afscheidsceremonie zorgen wij – in samenspraak met u – voor de rouwbrieven, het vervoer, de afscheidslocatie, de invulling van de ceremonie en het afsluitend samenzijn. Na de uitvaart begeleiden wij u graag met de laatste stappen zoals de bestemming, gedenkvoorwerpen en het omgaan met rouw.

Zelf alvast uw wensen voor uw uitvaart kenbaar maken? Ons wensenboekje helpt u daarbij. Vraag het vandaag nog gratis aan.

Altijd bereikbaar
Omdat een overlijden op elk moment van de dag of nacht kan plaatsvinden en wij er graag voor u zijn, zijn we altijd bereikbaar. Bel naar 0485 47 00 00 voor het melden van een overlijden.

Heeft u vragen over wat Fiore voor u kan betekenen? Neem contact met ons op