Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? 

Ongeacht welke uitvaartverzekering u heeft, u kunt altijd bij Fiore terecht. Dus ook bij een naturapolis van bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of Ardanta. U heeft altijd het recht om zelf te bepalen wie uw uitvaart verzorgt.

Wanneer u ervoor kiest om Fiore de uitvaart te laten regelen, dan wordt er een bedrag uitgekeerd door de verzekeraar dat u kunt gebruiken om de uitvaart te betalen. 

Voorop staat dat eerst de wensen in kaart gebracht worden, zodat een goed beeld wordt verkregen. Binnen 24 uur na het eerste gesprek ontvangt u van Fiore een kostenbegroting. Vervolgens wordt er een programma gemaakt dat aansluit op uw wensen, mogelijkheden en uw budget. Daarbij staat steeds centraal dat het een warm afscheid zal zijn met respect, met aandacht en betrokkenheid.

Neemt u dus gewoon contact op met Fiore ondanks dat er elders een uitvaartverzekering is afgesloten. U kunt ons bellen om een afspraak te maken via telefoonnummer 0485 47 00 00. Via dit telefoonnummer zijn wij in geval van overlijden 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Neem vrijblijvend contact op