Fiore Uitvaartzorg uit Sint Hubert verzorgt uitvaarten voor iedereen

Met hart en ziel betrokken

"Uitzonderlijk goed en persoonlijk! Zeer tevreden, wij zullen uitvaartonderneming Fiore dan ook zeer zeker aanbevelen."
Lees meer ervaringen ›

Bij Fiore Uitvaartzorg werken we op basis van menselijke waarden en respect voor ieder medemens. Oprecht meelevend en met toegewijde aandacht voor alles wat in korte tijd geregeld moet worden. We stellen ons als doel professionaliteit te combineren met persoonlijke betrokkenheid. Wij verzorgen de uitvaart van uw dierbare in een sfeer die past bij de overledene. Nadrukkelijk kiezen wij voor dienstverlening op maat, want ons streven is om aan de wensen van de nabestaanden te voldoen. Op deze wijze kan teruggekeken worden op een waardig en persoonlijk afscheid. Onze gemiddelde beoordeling is 9.7/ 10.

Neem vrijblijvend contact op

Iedere uitvaart ervaren wij als een grote waardering van uw vertrouwen

"Ik voel me met hart en ziel betrokken om de uitvaart vorm en inhoud te geven volgens uw wensen. Om deze bijzondere gebeurtenis te laten voortleven als een gedenkwaardig afscheid, een mooie herinnering. Bij elke nieuwe situatie wordt aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden een team samengesteld. Wij zorgen er gezamenlijk voor dat in een relatief kort tijdsbestek de uitvaart uitstekend verzorgd wordt." - Pieter Kessels, eigenaar Fiore Uitvaartzorg en gediplomeerd uitvaartverzorger

Neem vrijblijvend contact op

Ook als u elders verzekerd bent!

Ongeacht hoe en waar u bent verzekerd, u kunt met alle uitvaartpolissen bij ons terecht. Dus ook bij een naturapolis van bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of Ardanta. U heeft altijd het recht om zelf te bepalen wie uw uitvaart verzorgt. 

Meer informatie