Wat te doen als u bij een verzekeraar bent aangesloten

Uitvaartverzekering elders? 

Ongeacht hoe en waar u bent verzekerd, u kunt met alle uitvaartpolissen bij ons terecht. Dus ook bij een naturapolis van bijvoorbeeld Dela, Yarden, Monuta of Ardanta. U heeft altijd het recht om zelf te bepalen wie uw uitvaart verzorgt. Als u ervoor kiest om Fiore Uitvaartzorg de uitvaart te laten regelen, dan wordt er een bedrag uitgekeerd door de verzekeraar dat u kunt gebruiken om de uitvaart te betalen. 

Voorop staat dat eerst de wensen in kaart gebracht worden, zodat een goed beeld wordt verkregen. Vervolgens wordt er een programma gemaakt dat aansluit op uw wensen, mogelijkheden en uw budget. Daarbij staat steeds centraal dat het een warm afscheid zal zijn met respect, met aandacht en betrokkenheid.

Neemt u dus gewoon contact op met Fiore Uitvaartzorg ondanks dat er elders een uitvaartverzekering is afgesloten. U kunt ons bellen om een afspraak te maken via telefoonnummer 0485 47 00 00. Via dit telefoonnummer zijn wij in geval van overlijden 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Neem vrijblijvend contact op