Ons team

Bij Fiore Uitvaartzorg werken we op basis van menselijke waarden en respect voor ieder medemens. Oprecht meelevend en met toegewijde aandacht voor alles wat in korte tijd geregeld moet worden. We stellen ons als doel professionaliteit te combineren met persoonlijke betrokkenheid. Wij verzorgen de uitvaart van uw dierbare in een sfeer die past bij de overledene.

Wij voelen ons met hart en ziel betrokken om de uitvaart vorm en inhoud te geven volgens uw wensen. Om deze bijzondere gebeurtenis te laten voortleven als een gedenkwaardig afscheid, een mooie herinnering. Bij elke nieuwe situatie wordt aan de hand van uw wensen en de mogelijkheden een team samengesteld.

Bekijk de foto impressie onderaan in de carrousel.

Verschillende taken.
De medewerkers staan altijd voor u klaar! De teamleden van Fiore Uitvaartzorg hebben verschillende functies. Er zijn verzorgenden die een eventuele overbrenging naar een andere locatie verzorgen en uw dierbare met veel liefde en respect de laatste zorg geven. Zij kunnen u, indien u dit wenst, ook begeleiden bij de verzorging. De uitvaartbegeleiders gaan met u in gesprek om de uitvaart van a tot z te bespreken en regelen. Zij luisteren, geven u advies en begeleiden u vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en zelfs daarna. Onze assistenten helpen op de dag van de uitvaart bij de condoleance, het begeleiden van de belangstellenden, het vooruitbrengen van spullen naar kerk, begraafplaats of crematorium, het dragen van de kist of bloemen, het verzorgen van de collecte, het uitdelen van prentjes etc. Ook zijn er teamleden die helpen bij de catering van een afscheidsbezoek, ervoor zorgen dat het afscheidshuis er spik en span uitziet en de tuin er netjes en verzorgd bij ligt.

Eigenaar Pieter Kessels heeft veel van deze functies samen.