0485 47 00 00

uitvaart st hubert

 Onderstaand kunt u reacties lezen van nabestaanden:

 

 

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

 

 

 


F Hooijen
We hadden meteen een "klik" met de mensen van Fiore, we hebben een afscheid gehad zoals wij het graag wilde hebben.complimenten voor de goede ondersteuning en begeleiding. De persoonlijke aandacht was goed, iedereen van ons heeft zijn gevoel kunnen uiten om met ondersteuning van Fiore een persoonlijk afscheid te kunnen organiseren. Er werd geluisterd naar onze wensen, hier werd ook goed op ingespeeld,dit vonden wij heel belangrijk en het is een heel mooi persoonlijk afscheid geworden. Fijne warme begripvolle samenwerking.
Mulder
Fiore heeft een formule gekenmerkt door eenvoud en oprechtheid. Zij weten, door persoonlijk medeleven en dagelijkse begeleiding van de nabestaanden in het kader van de persoonlijke omstandigheden van de overledene en diens levensomstandigheden, een uitvaart tot stand te brengen met een thema van grote troost. In ons geval de cocon en de in weidsheid uitvliegende vlinder. Monique van Elk als uitvaartleider,is voor ons de verpersoonlijking hiervan. Het hele Fiore team met Pieter Kessels was bij de uitvaart aanwezig. Het Land van Cuijk mag zich met een waardige onderneming als Fiore, gelukkig prijzen. Wij voelen ons door dit team met compassie bijgestaan. Dank beste mensen van Fiore.
gerry de haan
Fijne mensen bij fiore. Gaan met respect met de overledene en nabestaande om. Wij waren blij, ook hun advies om niet ons mam af te leggen, was natuurlijk niet leuk, maar we hebben het dus ook niet gedaan. Dank je wel Pieter en iedereen die bij ons betrokken was, jullie zijn fijne mensen.
Hanneke Verbruggen
Marloes was betrokken, persoonlijk, warm en had vooral veel tijd voor ons als nabestaanden. Het idee dat ze ons als personen/mensen zag en niet als werk. Ze heeft nog voor de evaluatie verbeterpunten besproken met de parochie/kerk.
Mevr. Bouwen
Mijn recensie: Vriendelijk, sociaal, kordaat in handelen.
Marsja van den Hoek
Chapeau!
Jeanne Swartjes
Wij kunnen uitvaarthuis Fiore bij iedereen aanbevelen. Complimenten vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en evaluatie gesprek. Een dikke 10 is hier op zijn plaats.
Marc van Maasacker
informele gemoedelijke sfeer
Pascal Watervoort
Vanaf het begin een heel fijn gevoel bij gehad . Mijn moeder heeft het zeer persoonlijk ervaren ,zo wilde mijn vader het graag . Klein maar zeer mooi en met een heel goed gevoel afscheid kunnen nemen .
Wim Kremers

Bij Fiore Uitvaartzorg, bij Pieter Kessels, was steeds alles bespreekbaar en mogelijk. Ook nog op een laatste moment. Het is fijn als je merkt dat alle afspraken snel en precies worden nagekomen. Hij dacht steeds met ons mee. Prachtig huis in St. Hubert waar op een warme manier afscheid van mijn zus genomen kon worden. Ik zal, hopelijk over veel jaren, zeker klant van hem worden!!

S. Vloet

In een periode van verdriet, zijn wij allen zeer goed en erg respectvol begeleid door Fiore (Pieter Kessels)

Marsja van den Hoek

Een dikke pluim.

Rennie Schaake

Zeer zorgzame en vriendelijke mensen. De factuur viel hoger uit omdat mijn man toch nog gezalfd moest worden. Tevens was de crematie op een duurdere lokatie omdat de gekozen locatie vol was. Dit alles is in goed overleg gedaan

fam van der burgt

begripvol,duidelijk,vriendelijk,alles kon en niets moest.crematie en dienst geheel wat we voor ogen hadden en na wens uitgevoerd. goede keuze . aanbeveling bij iedereen

Marianne Aben

Fiore Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder een mooi afscheid heeft gekregen. Geweldig!!!!

José Thijssen

Prettige begeleiding bij de verzorging van de overledene

van Boekel

Zeer goed, had niet beter gekund!

Wilma Lange

Een prettige samenwerking met als resultaat een bijzonder mooie uitvaart. De knelpunten die er zijn geweest zijn in goed overleg uitgewerkt.

Familie Centen

Fijne, zeer persoonlijke begeleiding; snelle en adequate reactie op vragen en mailtjes; alles goed en stijlvol geregeld; goed meegedacht en nuttige suggesties gedaan; mogelijkheid geboden om extra persoonlijk afscheid te nemen; respectvolle bejegening en inspelend op onze wensen. Kortom, erg tevreden.

Gerdien Aben

Wij hebben de begeleiding door een heel ervaren team,  met name Pieter Kessels en Monique van Elk,  tijdens het gehele proces vanaf de melding van het overlijden van onze moeder  tot en met de crematie als heel professioneel, respectvol en medelevend ervaren, met veel warmte en menselijkheid. De communicatie was goed en de aanpak persoonlijk. Monique kan goed meedenken, luistert goed wat de wensen zijn van de nabestaanden.
Heel fijn dat er allerlei zakelijke regelingen je uit handen worden genomen.
Heel respectvol naar onze overleden moeder; goede adviezen en een liefdevolle zorg. Hier zou ze zelf trots op geweest zijn...
We hebben het gevoel gehad dat het in goede handen was. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een goed georganiseerd, waardig en mooi afscheid.
Kortom Fiore  kunnen wij nu, uit ervaring, bij iedereen aanbevelen.  
Kinderen Aben-Egelmeers

Lisa Weren

Dag Monique en Pieter,

Op 4 oktober is mijn oma overleden. Jullie kwamen al snel in beeld. Jullie als personen voelen aan hoe jullie met mensen om moeten gaan. De ideetjes die jullie hadden en niets aan het toeval overlieten en alles tot in de puntjes geregeld. Dit maakt dat wij een prachtig afscheid hebben mogen ervaren van mijn oma.

Als je wat vroeg niets was te veel jullie hielpen of dachten altijd mee.

Monique speciaal voor jou nogmaals dank voor de erg goede zorgen en medeleven. Je bent geschreven voor dit vak.

Speciale dank voor de verzorgers van oma. We hadden nog nooit gehoord van balseming, maar wat zag ze er prachtig en natuurlijk uit.

Fiore Uitvaartzorg is ten zeerste aan te bevelen!

Hartelijke groet,

Lisa Weren

Theo Gerritsma
Begeleiding was op maat. Ruimte om zelf zaken te regelen. Aanwezig wanneer dat nodig was. We voelden ons prima ondersteund.
Margareth Jacobs
De hele begeleiding tot en met de uitvaart van onze vader hebben wij als zeer tevreden ervaren. Ook het nagesprek na 3 weken is zeer persoonlijk. Het is erg belangrijk om van een geliefde ouder op een waardige en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen en dat hebben wij dus ondervonden bij Fiore. We zullen dit persoonlijke afscheid nooit vergeten en kunnen Fiore van harte aanbevelen. We hebben alles snel moeten regelen want een afscheid komt toch nog vaak onverwacht, Fiore heeft ons hierbij zeer goed bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor in het bijzonder Monique en verder alle medewerkers van Fiore die mijn vader een onvergetelijk en mooi persoonlijk afscheid hebben gegeven. Kinderen en kleinkinderen van Frans Jacobs.
Peter ter Woord
Zeer betrokken, bedreven Team. In het bijzonder Marloes Hendriksen, voor het blijvend meedenken met een waardige aankleding van de dienst; het menselijk aspect staat bij haar ( en ook merkbaar in het team ) op een hoog niveau, oprecht en een echt gevoelsmens. Deze ervaring gun ik eenieder, die te maken krijgt met het verlies van een dierbare.
Hanneke van der Linden
Monique heeft ons heel fijn begeleid. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en ze heeft veel zorgen weggenomen. Mede dankzij haar is ons afscheid van pap zo bijzonder geweest.