0485 47 00 00

uitvaart op maat

Elk mens is anders, zo is ook iedere uitvaart anders. Sommige mensen willen het zo eenvoudig mogelijk houden, anderen wensen een uitbundig afscheid.

Wellicht beschiktte uw overleden dierbare over een wilsbeschikking? In dat geval spreken wij deze graag met u door, zodat de uitvaart hierop af gestemd kan worden. In het geval er geen wilsbeschikking noch testament voorhanden is, vormen wij ons in nader contact graag een beeld van de wensen rond de uitvaart van uw overleden dierbare.

Wij stellen de wensen van de overledene (voor zover bekend) c.q. uw wensen voorop en denken met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat u als nabestaande de overledene mee verzorgt.  U krijgt daarbij hulp van de deskundige medewerkers van Fiore Uitvaartzorg. Vaak is het mogelijk om uw overleden dierbare thuis op te baren. Dit is een specialiteit van Fiore Uitvaartzorg. Ook bieden wij in Afscheidshuis Fiore een 24-uurskamer, een zeer bijzondere rouwkamer, waar u - als enige - 24 uur per dag toegang toe heeft. 

Na het verzorgen van de uitvaart, bieden wij bovendien nazorg.

 

Te allen tijde bereikbaar

Omdat een overlijden op elk moment van de dag kan plaatsvinden, zorgen wij dat we uitstekend bereikbaar zijn. Zodat u direct op onze steun kunt rekenen en van onze zorg verzekerd bent.uitvaart fiore