Tot aan de uitvaart onbeperkt toegang

De 24-uurskamer is een ruimte waar, ongeacht de dag of het tijdstip, de nabestaanden bij hun overleden dierbare kunnen zijn totdat de uitvaart plaatsgevonden heeft.

Neem vrijblijvend contact op

24 uurs kamer in Afscheidshuis Fiore
In ‘Afscheidshuis Fiore’ is een sfeervolle 24-uurskamer ingericht. Het afscheidshuis is onderdeel van Fiore Uitvaartzorg en gelegen aan Kerkpad 17, in Sint Hubert, gemeente Mill en Sint Hubert. De rouwkamer met een eigen toegangsdeur aan de achterzijde van het pand, is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. Dit wordt ook de '24-uurskamer' genoemd. Zij krijgen de sleutel en kunnen tot de begrafenis of crematie hier altijd terecht. 

Bekijk de foto impressie onder in de carrousel

Bezoekafspraken maken is niet nodig

U krijgt van ons een toegangspas voor deze bijzondere rouwkamer, waarmee u op elk gewenst moment in het afscheidshuis kunt komen. U hoeft dus geen bezoekafspraken te maken. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Het is dan echt uw kamer, waar u foto's en persoonlijke spulletjes bij uw dierbare neer mag zetten, die voor u bijzondere waarde hebben. We noemen het ook wel eens 'uw huiskamer op afstand'. U mag uw eigen muziek aanzetten. Op deze manier is er een hele persoonlijke warme sfeer waarin u afscheid kunt nemen en zoveel als u wilt bij uw dierbare kunt zijn. 

Bij de 24-uurskamer zijn ook faciliteiten aanwezig als een koffiehoek en een toiletruimte. Bij het Afscheidshuis is voldoende parkeergelegenheid. Ook is het toegankelijk voor minder-validen.

Wilt u meer weten over de 24-uurskamer, of deze bijzondere rouwkamer bezichtigen? 

Neem vrijblijvend contact op