Afscheidshuis Fiore

'Afscheidshuis Fiore' in Sint Hubert is vanaf september 2014 geopend. Het is gesitueerd in de voormalige pastorie aan het Kerkpad 17 en is in 1932 gebouwd. Nadat er 3 pastoors hebben gewoond is het pand een tijdje verhuurd geweest. Toen Fiore Uitvaartzorg in januari 2014 is gestart  kwam vrij snel het pand leeg te staan. Dit was voor ons de uitgelezen kans om dit mooie statige pand om te bouwen naar een stijlvol afscheidshuis. Inmiddels is dit afscheidshuis een begrip in de wijde omtrek mede door zijn prachtige aangelegde tuin. De ideale plek om een mooi afscheid in de tuin te vieren.

Intiem en stijlvol afscheidshuis

Met het intieme en stijlvolle afscheidshuis stelt Fiore Uitvaartzorg nabestaanden in de gelegenheid om op intieme wijze en in een stijlvolle, warme sfeer afscheid te nemen van hun dierbare. Het voelt huiselijk aan. In de rouwkamer "Hemelsleutel" kan afscheid worden genomen op een afgesproken moment.

De rouwkamer "Sering" aan de achterzijde van het pand is 24 uur per dag toegankelijk voor nabestaanden. Dit wordt ook de '24-uurskamer' genoemd. Zij krijgen de sleutel en kunnen tot de begrafenis of crematie hier altijd terecht.

In de "Lavendel", de ontmoetingsruimte aan de voorzijde, kunnen afscheidsdiensten worden verzorgd tot 30 personen. Dit kan ook in de nabijgelegen kerk.

Ruime parkeergelegenheid

Afscheidshuis Fiore is gesitueerd bij de kerk in Sint Hubert. Het is goed bereikbaar en biedt ruime parkeergelegenheid. Ook is het toegankelijk voor mindervaliden.

Bij de verbouwing is aan alles gedacht, van de vereisten van justitie tot de mogelijkheid om rituele wassingen uit te voeren. Ook heeft een imam bevestigd dat de aangebrachte pijl echt naar Mekka wijst. Iedereen kan hier terecht voor een respectvol afscheid. Neemt u contact op met Fiore Uitvaartzorg om een afspraak te maken.

Neem vrijblijvend contact op