0485 47 00 00

Ervaring nabestaanden

excellente-dienstverlening
Onderstaand vindt u reacties van nabestaanden:
Bericht toevoegen


Gerdien Aben

Wij hebben de begeleiding door een heel ervaren team,  met name Pieter Kessels en Monique van Elk,  tijdens het gehele proces vanaf de melding van het overlijden van onze moeder  tot en met de crematie als heel professioneel, respectvol en medelevend ervaren, met veel warmte en menselijkheid. De communicatie was goed en de aanpak persoonlijk. Monique kan goed meedenken, luistert goed wat de wensen zijn van de nabestaanden.
Heel fijn dat er allerlei zakelijke regelingen je uit handen worden genomen.
Heel respectvol naar onze overleden moeder; goede adviezen en een liefdevolle zorg. Hier zou ze zelf trots op geweest zijn...
We hebben het gevoel gehad dat het in goede handen was. Ondanks alle verdriet kunnen we terugkijken op een goed georganiseerd, waardig en mooi afscheid.
Kortom Fiore  kunnen wij nu, uit ervaring, bij iedereen aanbevelen.  
Kinderen Aben-Egelmeers

Lisa Weren

Dag Monique en Pieter,

Op 4 oktober is mijn oma overleden. Jullie kwamen al snel in beeld. Jullie als personen voelen aan hoe jullie met mensen om moeten gaan. De ideetjes die jullie hadden en niets aan het toeval overlieten en alles tot in de puntjes geregeld. Dit maakt dat wij een prachtig afscheid hebben mogen ervaren van mijn oma.

Als je wat vroeg niets was te veel jullie hielpen of dachten altijd mee.

Monique speciaal voor jou nogmaals dank voor de erg goede zorgen en medeleven. Je bent geschreven voor dit vak.

Speciale dank voor de verzorgers van oma. We hadden nog nooit gehoord van balseming, maar wat zag ze er prachtig en natuurlijk uit.

Fiore Uitvaartzorg is ten zeerste aan te bevelen!

Hartelijke groet,

Lisa Weren

Theo Gerritsma
Begeleiding was op maat. Ruimte om zelf zaken te regelen. Aanwezig wanneer dat nodig was. We voelden ons prima ondersteund.
Margareth Jacobs
De hele begeleiding tot en met de uitvaart van onze vader hebben wij als zeer tevreden ervaren. Ook het nagesprek na 3 weken is zeer persoonlijk. Het is erg belangrijk om van een geliefde ouder op een waardige en persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen en dat hebben wij dus ondervonden bij Fiore. We zullen dit persoonlijke afscheid nooit vergeten en kunnen Fiore van harte aanbevelen. We hebben alles snel moeten regelen want een afscheid komt toch nog vaak onverwacht, Fiore heeft ons hierbij zeer goed bijgestaan. Hartelijk dank hiervoor in het bijzonder Monique en verder alle medewerkers van Fiore die mijn vader een onvergetelijk en mooi persoonlijk afscheid hebben gegeven. Kinderen en kleinkinderen van Frans Jacobs.
Peter ter Woord
Zeer betrokken, bedreven Team. In het bijzonder Marloes Hendriksen, voor het blijvend meedenken met een waardige aankleding van de dienst; het menselijk aspect staat bij haar ( en ook merkbaar in het team ) op een hoog niveau, oprecht en een echt gevoelsmens. Deze ervaring gun ik eenieder, die te maken krijgt met het verlies van een dierbare.
Hanneke van der Linden
Monique heeft ons heel fijn begeleid. We voelden ons erg op ons gemak bij haar en ze heeft veel zorgen weggenomen. Mede dankzij haar is ons afscheid van pap zo bijzonder geweest.
Willy Baltussen
Korrekt, neemt de tijd en stuurt voldoende om de deadline te halen
Elly van Munster
Alles was perfect en goed geregeld
marietje van den Elzen van Thiel

Beste Mensen, De wensen, die ik voor ogen had, als Mevrouw kwam te overlijden, zijn zo fijn verlopen, met zoveel aandacht, Het was mijn mantelzorg vrouwtje, Mede door jullie fijne en zorgzame aandacht, en meedenken. hebben we Mevr kunnen geven, wat ze wilde. Het is een dikke tien waard.Bedankt, ook namens de Familie. Groetjes van Marietje

Jannie Roeffen

Team Fiore Uitvaartzorg,,Bedankt voor jullie goede en liefdevolle verzorging na het overlijden van ons Mam.Wij kijken terug op een heel mooi en warm afscheid. Pieter,,Bedankt voor je steun aan ons,, May,Hay,Harrie,Petra,Peter en Jannie

José van Lanen- van de Lockand

Het uitvaarthuis gaf ons een zeer huiselijk gevoel in een mooi pand.

Marianne van der Steen

Persoonlijk, betrokken, empatisch en toch ook professioneel. Zij dachten aan de dingen die ik nodig had maar zou zijn vergeten door alle emotie bij het overlijden van mijn moeder. Door Fiore kan ik terugkijken en zeker weten dat haar wensen zijn uitgevoerd en dat het goed is zo.
Dank je wel.

Martien Els Patricia Fenna

Team Fiore uitvaartzorg, dankzij jullie geweldige inzet en zorg hebben wij ondanks het verdriet dat wij hebben bij het overlijden van Marc, een uniek en prachtig afscheid mogen en kunnen vieren bij jullie in de tuin. Het was geweldig goed georganiseerd en wij bedanken jullie voor jullie inzet en betrokkenheid.

Familie de Wit

De betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers van Fiore, na het overlijden van ons mam, hebben ons goed gedaan. Bij alles gingen jullie uiterst respectvol te werk. Of het nu om het ophalen in het verzorgingshuis, de verzorging en opbaring of de afscheidsdienst ging, alles gebeurde met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor de overledene en nabestaanden. Als familie hebben we de opbaring in de 24 uurskamer als zeer prettig ervaren. We hadden hier de mogelijkheid om met persoonlijke spullen een huiselijke omgeving te creëren. Dit voelde erg goed. Monique wat was je een geweldige steun voor ons. Samen met jouw hebben we de afscheidsdienst een heel persoonlijke invulling kunnen geven. Zaken waarvan wij dachten dat ze onmogelijk waren, werden door jouw en je team gerealiseerd. Niets bleek onmogelijk. Fiore uitvaartzorg bedankt. Harrie en Carla

Toon Derks

persoonlijke touch; op de achtergrond steeds aanwezig om ons als nabestaanden tijdig te attenderen op activiteiten/handelingen die wij als nabestaanden zelf wilden verrichten. Factuur was hoger dan begroting omdat wij als familie na afloop van de begrafenis veel langer in het horecabedrijf zijn gebleven om na te praten met de uitgebreide familie. Dus er was door ons al rekening gehouden met een aanzienlijk hoger bedrag voor de koffietafel. Overige begrotingsposten zijn door de uitvaartondernemer adequaat ingeschat.   

Diny van Lanen

Je verliest een dierbare... en plots staat je leven stil. Gelijktijdig wordt van alles van jouw en naasten verwacht. Wat moet er nu gebeuren, wat mag je niet vergeten, welke zaken krijgen als eerste nu je aandacht. We moeten naar voren kijken en terug. Je wordt overspoeld met emoties. Wat was het fijn dat we Fiore uitvaartzorg in hebben geschakeld. Pieter en zijn team namen ons "bij de hand" en hebben ons ontzorgd. Zij namen ons mee in een waardig afscheid van een dierbaar persoon, rekening houdend met onze emoties. Als geen ander wisten zij op een verantwoorde manier zaken, stress en emoties in juiste banen te leiden. Afscheid nemen doet pijn maar door de ontzorging van het team van Fiore uitvaartzorg kwamen wij wel toe aan rouwen. Wij willen Pieter en zijn team van Fiore uitvaartzorg hier nogmaals intens voor bedanken.   

Conny Schaminee

Veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van onze zoon/broer Stef. Hij was een jonge man met een verstandelijke beperking.

Wij als familie zijn door het team van Fiore goed begeleid om op een mooie rustige manier van Stef afscheid te hebben kunnen nemen. Ook onze andere zoon/broer met een verstandelijke beperking Is door het team van Fiore overal bij betrokken geweest door hem zijn eigen taakjes te geven rond het overlijden van Stef.

De afscheidsviering bij 4Events was in een woord geweldig. Door de mooie woorden en gedachten van Monique hebben de medebewoners van Stef alles goed kunnen begrijpen en waren zij net zo betrokken als wij, de familie.
Ook de verzorging en de nazorg hebben wij als prettig ervaren.
Kortom, wij als familie zijn van het begin tot het einde heel fijn en zorgzaam begeleid.

Medewerkers van Fiore uitvaartzorg jullie zijn een
TOP-team. FIORE BEDANKT.

Familie Willems-kerstens.

Fam van den Bergen

Beste Pieter,

Jouw persoonlijke zorg en aandacht maakte het verschil voor ons. Dank voor alle goede zorgen en het meedenken.

Marjo Hoogenkamp

Ouders leren je vanaf het prilste moment alle belangrijke dingen in het leven, van aankleden,eten, praten tot advies in het opvoeden van je eigen kinderen.
Maar ze kunnen je niet leren hoe het is en hoe het moet als de dag komt dat ze alleen verder moeten reizen...
Ons mam stierf 27 februari 2017 en vanaf het moment dat Pieter, Jan en hun medewerkster binnenkwamen namen ze ons bij de hand en stap voor stap leerden we stappen te maken in het afscheidsproces.
Bedankt voor de fijne tijd die we gezamenlijk nog hebben mogen beleven met ons mam.

Harrie en Wilma Jacobs van Els

Op 21 maart j.l. is mijn moeder en schoonmoeder overleden.
De keuze van ons en familie om Fiore de crematie te laten verzorgen en begeleiden heeft ons overtroffen.
Het was een erg fijn team om in alle rust, warmte, liefde en vol respect mee samen te werken.

Harrie en Wilma Jacobs van Els en Familie Jacobs

Monique

Vandaag, 19 maart, is het 16 jaar geleden .....
De pijn is niet alleen op deze speciale dag voelbaar, maar overvalt me op verschillende momenten in het leven. Ook wanneer ( het lijkt alsof) niemand er meer aan denkt.
Een litteken in mijn hart dat een zwakke plek blijft.
Dat bij mijn schoonouders, zijn broers en zussen, bij onze kinderen een zwakke plek blijft.
Ik weet hoe belangrijk het is om goed afscheid te nemen.
Ik ben van mening dat een goed afscheid namelijk de beste kansen geeft om de toekomst in te gaan zonder diegene die je zo moet missen in dit leven.
Voor een goed afscheid is de steun van de uitvaartondernemer nodig.
Als je alle kansen hebt te wensen, te weten, te voelen en te doen, wat je hart je ingeeft om goed afscheid te nemen. Er kan en mag heel veel. Niet alles, maar wel veel!
Als nabestaande en als medewerkster van Fiore wil ik toch even zeggen dat ik er bijzonder trots op ben deel uit te mogen maken van dit team.
Ik zie, hoor en voel bij mijn collega`s en bij nabestaanden dat iedereen zijn functie met aandacht , liefde en toewijding vervult,
op zodanige wijze dat nabestaanden de beste kans gegund wordt met een goed gevoel afscheid te nemen.
Ik wens iedereen toe die dit leest,
een toekomst in te gaan met een positief gevoel , zelfs na een afscheid.
De pijn gaat er niet van weg,maar het helpt wel!
Monique van Elk -van der Lans- van Rijswijk.

Familie Doodkorte - Theunissen

Bij het overlijden van onze (oud)oom Henk Lemmen heeft Pieter ons op een voortreffelijke manier begeleid: respectvol en warm. We kregen volledig de ruimte om zelf invulling te geven aan het afscheid en vooral door de manier waarop Pieter met ons omging, niet alleen professioneel maar vooral menselijk met een goed inlevingsvermogen, hebben wij het gevoel gekregen dat er iemand voor ons was en bijstond.
Alles verliep vlekkeloos en hebben daardoor op een heel persoonlijke manier afscheid kunnen nemen. Heel veel dank daarvoor!
Trudy & Roberto en Sjan & Jan

A.v Zwam-Roijendijk

Plotseling gebeurt het ook jou, er overlijdt iemand in je naaste omgeving ,diegene wilde zo graag een plechtige eucharistieviering en in die wens zijn wij meegegaan ,
Een klein kerkje een mooie mis , meteen dacht ik aan uitvaartzorg Fiore in St.Hubert.
...Wat een warm bad is het in deze verdrietige dagen geweest ,ook ons eigen inbreng was welkom zoals een erehaag vanuit de kerk , ons eigen 'natuur' bloemstuk.
In alle hectiek werd alles goed geregeld door de gedreven en bekwame mensen die bij Fiore werken,voor ons gaf dit rust we hadden vertrouwen in deze uitvaartzorg , en het voelt nu het een paar weken later is nog steeds goed... alle medewerkers, bedankt!!

Familie van Dijk

Hallo Pieter Marloes en Jan,

Wat zijn jullie fantastische mensen die echt hart hebben voor jullie werk.
Wij zijn jullie dan ook heel dankbaar voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.
De verzorging van mam was geweldig tot het laatst toe.
En o Marloes wat bracht jij iedere keer die rust weer bij ons erin.
Met zoveel broers en zussen is dat niet gemakkelijk ,maar wat heb jij het goed gedaan.
We hebben allemaal een heel fijn gevoel over de samenwerking met jullie.
Wij kunnen terug kijken op een heel mooi en warm afscheid van mam.
Dank jullie wel allemaal ,namens heel ons gezin en Leo natuurlijk.

Fam. van Dijk

Familie van den Boomen

Door de professionele begeleiding van Fiore en hun flexibele opstelling hebben wij de uitvaart van onze lieve pap op zeer persoonlijke manier vorm kunnen geven. Marloes kon onze niet alledaagse wensen vertalen in de praktische stappen die er gezet moesten worden en zij zorgde dat we zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de uitvaart er het volste vertrouwen in hadden dat alles op zijn plek zou vallen. Het werd een heel mooi afscheid waar we met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. Daarvoor zijn wij Fiore zeer dankbaar.

Henriëtte, Ine en Els van den Boomen